• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

reklama
Heh a ja zrobiłam test ciążowy - zrobiłam kilka dni temu i był cień cienia, oczywiście się napaliłam jak norka, dzisiaj test powtórzony a nawet 3 bo dlaczego nie i też takie niby kreseczki ale dużo jaśniejsze niż testowa. Miałam nadzieję iść na betę po pracy ale dostałam bólów miesiączkowych jak zawsze, tracę nadzieję, czekam na okres i trochę mi smutnawo ze tak się osmoliłam że już wybierałam w myślach łóżeczko dla brzdąca :p

Heh a ja zrobiłam test ciążowy - zrobiłam kilka dni temu i był cień cienia, oczywiście się napaliłam jak norka, dzisiaj test powtórzony a nawet 3 bo dlaczego nie i też takie niby kreseczki ale dużo jaśniejsze niż testowa. Miałam nadzieję iść na betę po pracy ale dostałam bólów miesiączkowych jak zawsze, tracę nadzieję, czekam na okres i trochę mi smutnawo ze tak się osmoliłam że już wybierałam w myślach łóżeczko dla brzdąca :p
Jeszcze nie trać nadziei 😘 trzymam kciuki!

my ze starym skoczyliśmy sobie do gardeł w poniedziałek, albo wczoraj (już nie pamietam dokładnie 🤣), sami czuliśmy, że coś atmosfera gęstnieje. Pokrzyczeliśmy, wyrzuciliśmy z siebie pewne rzeczy i po 30 min było po wszystkim 😝 A wczoraj nawet bzykanko było 🤣
30 min? 🙈 Zazdro, u mnie to będą dni 🤭
Niestety oboje mamy tak że nie chcemy popuścić, a ja to dzisiaj będę zamiatać pustynie żeby jak najpóźniej wrócić do domu 🤣
A najchętniej to wcale 🙄
Stara a durna a on jeszcze starszy i jeszcze bardziej głupi 🤦‍♀️

W testach ciążowych każda druga kreska która jest widoczna oznacza ciążę. Nie musi być ciemna byleby była różowa. Więc jeśli jest jakaś kreska to jesteś w ciąży. 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry