coca
Fanka BB :)
A co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?
Mogą być wadliwe plemniki [emoji6] ja bym badała
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?
my będziemy badać, pomimo biochemicznej. Ciąża była, ale coś jej nie pykło, więc mogla to być wina 50/50 (albo z Twojej strony, albo faceta). Żeby wyeliminować winę nie powodzeń z jego strony wystarczy raczej samo badanie nasienia, u Nas babsztyli zawsze jest tego więcejA co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?
nic nie jest wykluczone, ale myślę, że to bardziej skomplikowane... Niektórzy narzekają na bóle owulacyjne jeszcze kilka dni po owu, tak samo różnie mówią ile czasu utrzymuje się płyn w zatoce. Może dalej jest i podrażnia?Dziewczyny, dziś od rana meczy mnie silny ból podbrzusza, na bieliźnie plama krwi wielkości pięciozłotówki. Uczucie rozpierania w macicy, aż mnie przygina. Zastrzyk robiłam 02.02 chwilę przed 18.00, to możliwe żeby dopiero dziś rano pękł pecherzyk i to są właśnie objawy pęknięcia?![]()
może ona jeszcze seks przeżywa?Dziewczyny a ja z innej beczki. Czy któraś z was miała uczucie że wibruje szyjka. To uczucie pojawiało się po sexie (najczęściej) kilka razy w ciągu dnia jak byłam poza domem. Kiedyś miałam wrażenie ze mam telefon w kieszeni i chyba wyłączyłam dźwięki i sama wibracja działaCzytałam kiedyś na innym forum ale nie znalazłam odpowiedzi
Dziewczyny, dziś od rana meczy mnie silny ból podbrzusza, na bieliźnie plama krwi wielkości pięciozłotówki. Uczucie rozpierania w macicy, aż mnie przygina. Zastrzyk robiłam 02.02 chwilę przed 18.00, to możliwe żeby dopiero dziś rano pękł pecherzyk i to są właśnie objawy pęknięcia? [emoji848]
Jasne, że może się udać kolejny raz, ale warto zwiększyć swoje szanseNo właśnie trochę się zamknął , nie chce nic mówić o tym poki co. Powiedział, ze gdyby się nie przejmował to by był głupi, no i po prostu powiedzial, ze czuł, ze jest coś jie tak.
Ja się tego bałam , temu odwlekałam te badania. A z drugiej strony tłumacze, ze raz byłam w ciąży i sie udało, wiec musi się udać kolejny raz ..