Rób, rób.mój mąż się śmieje ze mnie bo już robię listę do szpitala żeby nic nie zapomnieć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób, rób.mój mąż się śmieje ze mnie bo już robię listę do szpitala żeby nic nie zapomnieć![]()
To ja jestem jeszcze daleko w polu bo pokoik nie skończony, muszę przejrzeć ubranka, wyprać, kupić szafę, komodęRób, rób.Ja tam już miałam walizkę spakowaną od 30 tyg. Jakoś tak psychicznie się spokojniejsza czułam serio
![]()
Lepiej mieć niż nie mieć, do szpitalnego mogą być kolejkiTo ja jestem jeszcze daleko w polu bo pokoik nie skończony, muszę przejrzeć ubranka, wyprać, kupić szafę, komodęno i zaopatrzeć się dla siebie w wyprawkę do szpitala Hehehe. Zastanawiam się czy brać laktator
![]()
W jakiej klinice sie leczysz?Ja też Krakówtrzymam mocno kciuki
![]()
Orientujesz sie moze jakie sa koszty invitro w Parens Kraków?Dzieki
Moj lekarz ma swoj gabinet i docelowo chodze do niego ale mialam robione monitoringi w parensie jak moj dr mial urlop wiec Pania dr Klosowicz tez znamciesze sie ze masz dobre zdanie o parens bo jesli zdecydujemy sie na invitro to właśnie tam
w ogole dziekuje za wsparcie jakos jest mi lepiej
![]()
Ja też KrakówOrientujesz sie moze jakie sa koszty invitro w Parens Kraków?
Za nas możecie trzymać kciuki, albo się pomodlić.❤ 14 lutego kładziemy się do szpitala z córeczką. A 16 albo 18 mamy operacje ❤Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
08.02. @Fok123 - wizyta, USG
09.02. @OnaGośka - wizyta, USG
10.02. @jasti999 - I beta po transferze
11.02. @Hankaa - wizyta, USG
14.02. @jasti999 - II beta po transferze
16.02. @hername - wizyta, USG
22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG
24.02. @eij - wizyta, USG
23.02. @Evelyn1919 -TERMIN PORODU
20.04. @eij -TERMIN PORODU
10.06. @OnaGośka -TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa -TERMIN PORODU
05.08. @hername -TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mamacóreczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mamacóreczka Gaja
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mamasynuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mamacóreczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mamacóreczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mamasynuś Jeremi
2022 r.
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Trzymam kciuki będę z Wami myślamiZa nas możecie trzymać kciuki, albo się pomodlić.❤ 14 lutego kładziemy się do szpitala z córeczką. A 16 albo 18 mamy operacje ❤
Kciuki mocno zaciśnięteZa nas możecie trzymać kciuki, albo się pomodlić.❤ 14 lutego kładziemy się do szpitala z córeczką. A 16 albo 18 mamy operacje ❤