Hankaa
Fanka BB :)
Dokładnie tak. Każdy organizm jest innyOczywiscie, ze nie kazda osoba przytyje, ale w duzej mierze tak. Tak samo jest w nadczynnosci, ze przewaznie sie chudnie, ale wiadomo, nie kazdy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dokładnie tak. Każdy organizm jest innyOczywiscie, ze nie kazda osoba przytyje, ale w duzej mierze tak. Tak samo jest w nadczynnosci, ze przewaznie sie chudnie, ale wiadomo, nie kazdy.
Jeśli pisząc o zatruciu ciążowym macie na myśli cholestazę to robi się chyba jakieś próby wątroboweA jak stwierdza się że to zatrucie ciążowe? Jakimi badaniami?
My na pewno będziemy kupować. Wiadomo ze i tak będę doglądać malucha ale z tym urządzeniem będę czuła się choć odrobinę pewniejDziewczyny a co myslicie o monitorach oddechu? Ja sie zastanawiam ciagle..
Nie. Morfologia ma być naczczo, jedyne co możesz wypić to kubek (250ml) wody do półgodziny przed pobraniem... Jeśli masz problemy z pobieraniem krwi.Dziewczyny mam pytanie czy jak koło 7 rano wypiję lekką kawę bez cukru i mleka,to czy o 11 będę mogła zrobić morfologie ?
Tak, to prawdaKupię na pewno, siostra miała i parę razy się przydał, ale w łóżeczku podobno nie może być żaden miś szumiś itp tak słyszałam nie wiem czy to prawda
Naczco to naczco. Niestety. Kawa to kofeina nie wazne w jakiej dawce ale zaburza wynik. Mialam taka pacjentke ktora miala na 12 morfologię. Do 12.. nic nie mogla jesc ani pic za duzo. Masakra.Dziewczyny mam pytanie czy jak koło 7 rano wypiję lekką kawę bez cukru i mleka,to czy o 11 będę mogła zrobić morfologie ?
Ja mam tak samo!! A jestem w 22. Wiec przebiłam o tydzień14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?![]()
To słabo.Ciężko mi wstać bez kawy.Niby mogłabym pójść o 7 rano zrobić.ale nie uśmiecha mi się stać godzinę na mrozie w kolejce przed laboratorium czekając aż wszystkie staruszki załatwią swoje sprawy.Naczco to naczco. Niestety. Kawa to kofeina nie wazne w jakiej dawce ale zaburza wynik. Mialam taka pacjentke ktora miala na 12 morfologię. Do 12.. nic nie mogla jesc ani pic za duzo. Masakra.
Ale jak jest otwarte na 8 to wchodzisz bez kolejki. Jesteś w ciąży i możesz zostać przyjęta bez kolejki.To słabo.Ciężko mi wstać bez kawy.Niby mogłabym pójść o 7 rano zrobić.ale nie uśmiecha mi się stać godzinę na mrozie w kolejce przed laboratorium czekając aż wszystkie staruszki załatwią swoje sprawy.