Ja miałam dwa zestawy z tym penem i kilka miesięcy temu przy remoncie wyrzuciłamMnie w klinice skierowali do okolicznej apteki, w której nic o tym nie wiedzieli. Nie spodziewałam się, że już na tym etapie zaczną się takie nerwy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam dwa zestawy z tym penem i kilka miesięcy temu przy remoncie wyrzuciłamMnie w klinice skierowali do okolicznej apteki, w której nic o tym nie wiedzieli. Nie spodziewałam się, że już na tym etapie zaczną się takie nerwy.
Ja byłam na sztucznymJa jak miałam na naturalnym to miałam proga 30 !!! To źle ?
CudownyNo prawie jestem spakowana. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu
. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby
. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤
. Jest duży to starczy dla każdej
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk![]()
Mam przypomnij się jutro to poszukam. Tylko nie wiem czy zdąży dojśćDziewczyny,
Czy macie do odsprzedania pen Ovaleap? Apteka mi sprzedała sam lek, a inne apteki dodają pena gratis do zakupu leku bez możliwości jego samodzielnego zakupu, albo odsyłają do sklepów internetowych...
Mieszkam w Warszawie i prawdopodobnie na najbliższą środę (9.02) będzie mi potrzebny.
Pewnie że wstawisz tu piękny brzusioU mnie 14 tydzień i jest już widoczny, w ogóle coś szybko tyje. 12 lat temu przytyłam jedyne 9, 5 kg i byłam nadal szczupła, a teraz to będzie chyba niewykonalneale wrzuce fotkę za jakiś czas. Widzę, że dużo z Was będzie miało cesarkę. Pewnie z jakiś konkretnych powodów, sama bym chciała...Ja przeżyłam 2 porody po części naturalny, męczyli mnie niepotrzebnie 6 godzin bez znieczulenia i chyba max bólami porodowymi, bo położna mówiła, że za pół godziny powinno być po wszystkim bo organizm jest już b. dobrze przygotowany. Niestety tak się nie stało i po wielu godzinach stwierdzili dopiero dysproporcje matczyno płodową, więc pojechałam pod nóż. Jak mi podali znieczulenie, co za rozkosz, zero bólu, płakałam ze szczęścia... Mogłabym tak jeszcze raz.
a w aptece tej w której brałaś lek dowiadywałaś się?Mnie w klinice skierowali do okolicznej apteki, w której nic o tym nie wiedzieli. Nie spodziewałam się, że już na tym etapie zaczną się takie nerwy.
A przepraszam doczytałam że nic nie wiedzieli na ten temata w aptece tej w której brałaś lek dowiadywałaś się?
Panie zaproponowały zwykłą strzykawkę i więcej nie wiedzą jak pomóc.a w aptece tej w której brałaś lek dowiadywałaś się?
W dniu transferu powinien być wysoki bo przecież bierzesz go na 5 dni przed. W dniu włączenia progesteronu powinien być niski a potem im większy, tym lepszyA to nie jest tak, że w dniu transferu to prog powinien być właśnie niski?
Dziękuję. Popróbuje jeszcze poszukać w Warszawie bo nie wierzę, że nie da się tego załatwić...Mam przypomnij się jutro to poszukam. Tylko nie wiem czy zdąży dojśćbo ja drugi koniec polski
![]()