Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spiworki mają określenie "ciepłości" oznaczone TOG. Na lato będę kupować 0.5 albo 1 TOG oraz 2 TOG.Odnośnie śpiworka, polecacie jakis konkretnie na tę porę roku w której będziemy rodzic?
Skurcze miejscowe... Jak nie boli to raczej nie ma się co przejmować. Możesz podpytać lekarza prowadzącego.Dziewczyny a o czym świadczy jak kawałek brzucha się robi taki bardzo twardy? To jest uczucie jakby pod skóra był kamień. Po chwili przechodzi....
Mam tak i podobno nic się nie dziejeSkurcze miejscowe... Jak nie boli to raczej nie ma się co przejmować. Możesz podpytać lekarza prowadzącego.
Mnie się zdarza na wysokości pępka... I nie jest to cała macica, bo ta potrafi mi stwardnieć też i wtedy obszar jest dużo większyMam tak i podobno nic się nie dziejena samym dole
Ja zazwyczaj zmienie pożycie pomasuje i mija. Kilka razy mówiłam o tym doktorce i mówiła że nic się nie dziejeMnie się zdarza na wysokości pępka... I nie jest to cała macica, bo ta potrafi mi stwardnieć też i wtedy obszar jest dużo większy