@Nelka01234 trzymaj się! Bardzo mi przykro..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bardzo mi przykroNo niestety cudu nie było. Beta spadła do trochę ponad 100. Żadnych krwawień ani bólu, ale lekarze liczą, że to co widzieli w mscicy to jednak ten zatrzymany pęcherzyk. Mam liczyc, że sama się oczyszcze i zrobić betę w piątek by upewnić się, że spada. Żegnam się jednak w takim razie, dziewczyny. Niestety znowu ciąża okazała się dla mnie nieszczęśliwa. Teraz to bym już chciała tylko by faktycznie nie była pozamaciczna i bym sama się jakos niedługo oczyściła.
Ja będę wierna Siemiradzkiemu. Mam tam swojego lekarza i położna. Dwa razy przy nich rodziłam i 3 raz też chcę. Byłam bardzo zadowolona.Ja się zastanawiam nad Ujastkiem, ewentualnie Bochnia bo mam bliżej a opinie też ma super![]()
takA Ty z Lublina jesteś?
Dokladnie wczoraj na żelaznej w Warszawie rodziła szwagierka. Szwagier był przy porodzie. Bardzo zadowoleni są. Więc pewnie bywa różnie.Ja rodziłam na Żelaznej, absolutnie nie polecam. Jakbyś chciała pogadać w temacie to wyślij wiadomość![]()
a będziesz chciała w Lublinie rodzić?
Szwagierka za darmo wczoraj urodziła. Bez problemu ja przyjęli tak z ulicy. Nie miała lekarza tam. Jak się wcześniej pytała to jej mówili że przyjmą o ile aktualnie będzie miejsce.na prawdę ? A każdy tak poleca. Jeszcze mówią, że trzeba zapłacić sporo żeby tam się dostać
Pewnie, ze jest różnie.Dokladnie wczoraj na żelaznej w Warszawie rodziła szwagierka. Szwagier był przy porodzie. Bardzo zadowoleni są. Więc pewnie bywa różnie.
Muszę poczytać opinie. W zeszłym roku się przeprowadziłam bliżej Krakowa i póki co jestem zielona co gdzie i jak totalnie ze wszystkimJa będę wierna Siemiradzkiemu. Mam tam swojego lekarza i położna. Dwa razy przy nich rodziłam i 3 raz też chcę. Byłam bardzo zadowolona.