ewelen398
Fanka BB :)
Tak mi przykro, to na pewno tylko chwilowy pech i dasz córeczce niedługo wyczekiwane rodzeństwoNie martw się to że mam pecha w życiu nie znaczy że Ty też będziesz mieć. Nie martw się, będzie dobrze :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mi przykro, to na pewno tylko chwilowy pech i dasz córeczce niedługo wyczekiwane rodzeństwoNie martw się to że mam pecha w życiu nie znaczy że Ty też będziesz mieć. Nie martw się, będzie dobrze :-)
Heheh tak, zgadza się, trafiłaś w punkt@Limonkaaa88 Twoje profilowe to Chorwacja? Dziewczyny gdzie planujecie wakacje w tym roku?
Ja w zeszłym roku też zahaczyłam o Chorwacje(mój 2 gi raz już tam) -półwysep PeljesacHeheh tak, zgadza się, trafiłaś w punktja chciałabym Hiszpania/Portugalia samolotem, a mąż znów do Chorwacji samochodem bo samochodem łatwiej jak jest się nie zaszczepionym, no ale zobaczymy, w tamtym roku juz w styczniu miałam wszystko zarezerwowane a w tym boje sie, te ceny rosną w zastraszającym tempie, że się okaże że niedługo to będziemy siedzieć w domu chodzić do pracy i to wszystko, zero wyjazdów gdziekolwiek:/
bardzo mi przykroNie ma akcji serca. Znowu... Żegnam się z Wami i życzę samych sukcesów i donoszonych ciąż
cudowny jestHej.
Byłam z mężem po części do auta i po drodze była fabryka Szumisiów i skręciliśmy żeby zakląć rzeczywistość.
Kupiliśmy szumiącego króliczkaZobacz załącznik 1370516
My mamy zaplanowaną Chorwację właśnie autem ale nie mam aktualnego szczepienia więc nie wiem jak przejadę przez granice@Limonkaaa88 Twoje profilowe to Chorwacja? Dziewczyny gdzie planujecie wakacje w tym roku?
My jak co roku wybieramy Polskę, tacy z nas lokalnie patrioci@Limonkaaa88 Twoje profilowe to Chorwacja? Dziewczyny gdzie planujecie wakacje w tym roku?