eij
Fanka BB :)
Dokładnie, jeszcze będzie się koleżanka modliła żeby te objawy się skończyłyTym brakiem objawów to Ty się jeszcze nie przejmuj bo to za wcześnie [emoji6]a brzuch ma prawo boleć bo tam się dzieje magia !
Trzymam kciuki [emoji110]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, jeszcze będzie się koleżanka modliła żeby te objawy się skończyłyTym brakiem objawów to Ty się jeszcze nie przejmuj bo to za wcześnie [emoji6]a brzuch ma prawo boleć bo tam się dzieje magia !
Trzymam kciuki [emoji110]
Będą okół 21. Przynajmniej ja tak miałam w LuxmedJa oddaje po 16stej. Pewnie dziś wyników nie będzie.
Spokojnie. W którym jest ten lab?Kontaktowałam się z luxmed i mogę zrobić betę w każdym luxmed w mieście, bo i tak wszystko trafia do jednego labu. Zrobię w tym gdzie jest ten lab to oszczędzę czas na transporcie[emoji4][emoji4]
Boże jak ja się stresuję, a brzuch i plecy bolą coraz bardziej. Nie za dobrze to wygląda [emoji82]
Na Orkana. Tam z całego Lublina trafiają [emoji846]Spokojnie. W którym jest ten lab?
Najważniejsze, że na tej samej maszynie będzie robioneNa Orkana. Tam z całego Lublina trafiają [emoji846]
Niedługo będą [emoji4][emoji4] trzymaj się! Na pewno będzie dobrze. Ja to czuję, a moje przeczucia się w 90 % sprawdzają. Nawet miałam przeczucie, że u mnie beta będzie 60[emoji4] Teraz niestety mam, że 80[emoji36]Jeszcze nie mam wyników, nerwyyy
O której robiszNa Orkana. Tam z całego Lublina trafiają [emoji846]
O 15:30 kończę pracę. Muszę w strasznych korkach dojechał z jednego końca miasta na drugi więc około 16. Tylko progesteron nie będzie miarodajny. Bo biorę o 5:30 dopochwowo i o 6 pod język i zazwyczaj ok 7:30 miałam badanie. A teraz będzie dużo później, więc proga nie porównam. Na pewno będzie niższy.O której robisz