B
B206
Gość
A jak facet skorpion też jest szansa?Co do interpretacji snów to wróża Eva na YT mówi, że skorpiony w tym roku na bank w ciąży będą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak facet skorpion też jest szansa?Co do interpretacji snów to wróża Eva na YT mówi, że skorpiony w tym roku na bank w ciąży będą![]()
A co wywróżyła dla urodzonych w styczniu?No właśnie nie to Eva Ariahona nagrywa dla całości i ja se przewijam
Lubię czasem głupot posłuchać, żeby się w pracy zdystansować szczególnie teraz (pracuję w mediach)
Edit. A teraz widzę, że marzec podzieliłaale nie zawsze tak robi. Te ciąże to jakoś w rocznym wróżyła i raczej na koniec roku z tego co pamiętam. Mi to pasi bo ja wcześniej w ciąży nie będę xD
Że będzie w ciążyA jak facet skorpion też jest szansa?![]()
A jak facet skorpion też jest szansa?![]()
a kiedy masz mieć wyniki ??A co wywróżyła dla urodzonych w styczniu?
Bo wiesz ja czekam na wynik bety![]()
Możliwe. Arnold Schwarzenegger był w ciąży. Juniora urodził, co prawda CC ale zawszeA jak facet skorpion też jest szansa?![]()
Mnie pobolewa podbrzusze. Ale jeszcze tydzień minimum do bety. A nawet nie pamiętam jak miałam w poprzednich ciążach? Chyba że moja głowa świruje.dawajcie dziewczyny jakieś pozytywne testy albo bety, bo po tej mojej beznadziejnej becie i oszukanym teście potrzebuje się pocieszyć
No mnie też brzuch boli na okres, już bym chciała go dostać i zpaomnieć o tym cyklu, bo dalej mi przykroMnie pobolewa podbrzusze. Ale jeszcze tydzień minimum do bety. A nawet nie pamiętam jak miałam w poprzednich ciążach? Chyba że moja głowa świruje.
3maj kciuki, odświeżam co 15 minut ale narazie wyników brakdawajcie dziewczyny jakieś pozytywne testy albo bety, bo po tej mojej beznadziejnej becie i oszukanym teście potrzebuje się pocieszyć