pluto_nova
Moderator
Ja jestem 7dpo,więc czekam
Ale szczerze, to nawet nie spieszy mi się do testowania,bo nie czuję kompletnie nic... Ani, że się udało, ani, że się nie udało 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
abyś się zaskoczyła pozytywnieJa jestem 7dpo,więc czekamAle szczerze, to nawet nie spieszy mi się do testowania,bo nie czuję kompletnie nic... Ani, że się udało, ani, że się nie udało
![]()
Nie wychodzi ?Duphaston nie wychodzi w badania proga. I moim zdaniem warto zrobićproga z betą![]()
tak u mnie dzisiaj normalne 2 mocne kreskiHej a Ty robiłaś betkę? Albo powtarzałaś test? Bo widziałam tylko taki cień kreski Twojej, oczywiście życzę Ci, zeby to było to, ale jak widać po moim przykładzie to czasem życie płata figle
chciałabym, chciała... Ale jak będzie negatyw to luuuuuzabyś się zaskoczyła pozytywnie
Nie wychodzi ?
no to pokażtak u mnie dzisiaj normalne 2 mocne kreski
Nic a nic? Może to własnie dlatego że się udałoJa jestem 7dpo,więc czekamAle szczerze, to nawet nie spieszy mi się do testowania,bo nie czuję kompletnie nic... Ani, że się udało, ani, że się nie udało
![]()
no nic, aż sama siebie nie poznaję... W poprzednich cyklach to już spać nie mogłam, bo odliczałam do testowania i 7dpo już mój diabełek mówił: zatestuj, a aniołek: zwariowałaś? Przecież i tak jest za wcześnie.Nic a nic? Może to własnie dlatego że się udało![]()
Hej,jakbyś miała opisać w którym miejscu na brzuchu traktując pępek jako punkt odniesienia zrobić zastrzyk stymulujący to w jakich odległościach od pępka by to było?Nigdy sama nie robiłamOvitrelle. Ja właśnie zrobiłam żeby później nie zachodzić w głowę czy ewentualna kreska do jeszcze zastrzyk czy już ciążaw którym jesteś dpo?
![]()