aneta85aneta
Fanka BB :)
No to powtórz jakieś innej firmy test i zobaczyszja zrobiłam z 10 testów
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to powtórz jakieś innej firmy test i zobaczyszja zrobiłam z 10 testów
![]()
Ja widzę kreskę ale czy to jest kontrola to nie wiem zależności w jakim czasie się pojawiła. Jeśli to ciąża to jutro powinna ci wyjść mocniejszeNie jest to żadna kreska kontrolna etc.?
W czasie do 5 minut...chyba![]()
dawaj rób rano bom ciekawamam zapas, poczekam do piątku, chociaż ciężko wytrzymać
w poprzedniej ciąży tez miałam takie testy 5 dni przed okresem, więc jest nadzieja
![]()
Szczerze mówiąc nie mierzyłam ;-) 3 lekarzy tłumaczyło mi użycie tego leku, ale żaden nie był przesadnie skrupulatny co do centymetrów...Raczej do każdego zastrzyku stymulującego ta sama odległość prawda?
Duphaston nie wpływa na poziom progesteronuDziewczyny potrzebuje rady ... Od tygodnia biorę duphaspan, jutro mam wizytę i nie wiem czy nie zrobić przy okazji bety również progesteron. Przynajmniej aby zobaczyć na jakim poziomie mam z tabletkami
Duphaston to progestagenNie wychodzi ?
Wow... Aż brak mi słów I właśnie dlatego człowiek powinien się 3 x zastanowić czy ma siły na ryzyko z przypadkowym lekarzem Człowiek wychodzi bardziej chory niż przyszedł@Blondi_87 miałaś rację, byłam u typa i tylko się wkurwiłam xD przedstawiłam mu swoje wyniki, a on na to, że za wcześnie tą betę zrobiłam, że z tego nie da się nic wywnioskować i to może być prawidłowa ciąża i mam brać witaminki i przyjść za 2 tygodnie. Po USG stwierdził, że krwawienie na pewno nie przyjdzie wcześniej niż za 3dni i wykrył mi w ogóle przegrodę w macicyo której nikt nigdy nie zauważył. Jak wspominałam, że mam wysoką prolaktynę i za niski progesteron to powiedział, że to NA PEWNO nie wpływa na poronienia na takim wczesnym etapie i to są tylko i wyłącznie wady losowe. Jak się spytałam czy mam to leczyć do dalszych starań to powiedział, że nie trzeba. Czuję, że ten dyplom lekarza ginekologa to ja powinnam dostać a nie on haha. Żenada
Już pożałowałamWow... Aż brak mi słów I właśnie dlatego człowiek powinien się 3 x zastanowić czy ma siły na ryzyko z przypadkowym lekarzem Człowiek wychodzi bardziej chory niż przyszedł![]()