• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

Jak się zaczynaliśmy starać 10 miesięcy temu to obiecałam sobie, że urodzę w 2022 ;D To jakby moja ostatnia szansa 😅 A Ty?
Ja też bym mega chciała jeszcze w tym roku, bo za rok będę rok starsza 😂 ja narazie tak na chłodno do tego podchodzę, bo nawet jak mi się uda wyhodować jajko (nie mam w ogóle owulacji), to boję się, że pęcherzyk nie pęknie. I gin mi wczoraj powiedziała, że miała tutaj taka pacjentkę jak ja i udało jej się w trzecim cyklu zajść. Strasznie chce w tym cyklu, ale nie chce się rozczarowac

reklama
ohoho czyli zaraz czekają Cię gorące chwile :D powodzenia!
Tak jest, dzisiaj wskakuje na starego 😀
Miłego dnia moje laski! Już prawie weekend!
Niech każda dziś zrobi coś dobrego dla siebie: zje pyszne jedzenie, pójdzie na spacer, zrobi maseczkę, 5 minut jogi, kupi łady ciuch.
To rozkaz od Waszej matrony 😂😂
Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotki🤩 uwielbiam takie zakupy, wyobrażę sobie, ze robię je dla siebie 😂 łapię się? 😆

Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotki🤩 uwielbiam takie zakupy, wyobrażę sobie, ze robię je dla siebie 😂 łapię się? 😆
Łapiesz :D

super, miłego wskakiwania :D
U mnie zaraz okres to bedzie przerwa, a potem nowyyy cykl starań, 21 już. Czy to się kiedyś kurde uda?

Ja też mam tak, że wchodzę do sklepu odzieżowego i nie potrafię przejść obojętnie obok ciuszków dla dzieci 😁 wyobrażam sobie co bym kupiła mojemu dziecku, zachwycam się małymi pluszowymi króliczkami itp 😂

Plan na ten cykl mam tylko taki. Z supli biorę tylko metylowany kwas foliowy, inozytol, witaminę D.
Przed owulką dla mnie i starego ACC Optima.
11 drożność.
Może co s i tam przedmuchają...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry