Ceonis
Fanka BB :)
Ja też bym mega chciała jeszcze w tym roku, bo za rok będę rok starszaJak się zaczynaliśmy starać 10 miesięcy temu to obiecałam sobie, że urodzę w 2022 ;D To jakby moja ostatnia szansaA Ty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też bym mega chciała jeszcze w tym roku, bo za rok będę rok starszaJak się zaczynaliśmy starać 10 miesięcy temu to obiecałam sobie, że urodzę w 2022 ;D To jakby moja ostatnia szansaA Ty?
Ja nieśmiało się nastawiam na ten, bo pierwszy raz będzie stymulowany, ale jak mi dojdą niepękające pęcherzyki to chyba padne xDSorry, że tak się wetnęja się nastawiłam na ten cykl bardzo, jak nigdy, A on mnie tak potraktował xD
Tak jest, dzisiaj wskakuje na staregoohoho czyli zaraz czekają Cię gorące chwilepowodzenia!
Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotkiMiłego dnia moje laski! Już prawie weekend!
Niech każda dziś zrobi coś dobrego dla siebie: zje pyszne jedzenie, pójdzie na spacer, zrobi maseczkę, 5 minut jogi, kupi łady ciuch.
To rozkaz od Waszej matrony![]()
ŁapieszTak jest, dzisiaj wskakuje na starego
Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotkiuwielbiam takie zakupy, wyobrażę sobie, ze robię je dla siebie
łapię się?
![]()
Ja też mam tak, że wchodzę do sklepu odzieżowego i nie potrafię przejść obojętnie obok ciuszków dla dzieciTak jest, dzisiaj wskakuje na starego
Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotkiuwielbiam takie zakupy, wyobrażę sobie, ze robię je dla siebie
łapię się?
![]()
Ja się mega nastawiłam na ten cykl, bo pierwszy raz ovitrelle, ale zaraz po nim rozłożyło mnie choróbsko i jakoś tak wewnętrznie czuje, ze mój optymizm sięga właśnie poziomu minus milionJa nieśmiało się nastawiam na ten, bo pierwszy raz będzie stymulowany, ale jak mi dojdą niepękające pęcherzyki to chyba padne xD
No ja też na tamten lutowy byłam bardzo napalona - chciałam tego listopadowego mordercęSorry, że tak się wetnęja się nastawiłam na ten cykl bardzo, jak nigdy, A on mnie tak potraktował xD
Uda się!Czy to się kiedyś kurde uda?
Uda, kochana, uda. Zobaczysz, jak będziecie robić grilla majówkowego, a Ty będziesz mówić, że łooo, stary to se piwkuje a ja nawet powąchać nie mogęŁapiesz![]()
super, miłego wskakiwania
U mnie zaraz okres to bedzie przerwa, a potem nowyyy cykl starań, 21 już. Czy to się kiedyś kurde uda?
Jeszcze w maju moje urodziny, ciekawe czy będzie dane mi pić proseko wtedy. Mam nadzieje, że tylko bezalkoholoweUda, kochana, uda. Zobaczysz, jak będziecie robić grilla majówkowego, a Ty będziesz mówić, że łooo, stary to se piwkuje a ja nawet powąchać nie mogę![]()