U
użytkownik 207953
Gość
I w końcu po tylu latach to ja będę musiała być kierowcąUda, kochana, uda. Zobaczysz, jak będziecie robić grilla majówkowego, a Ty będziesz mówić, że łooo, stary to se piwkuje a ja nawet powąchać nie mogę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I w końcu po tylu latach to ja będę musiała być kierowcąUda, kochana, uda. Zobaczysz, jak będziecie robić grilla majówkowego, a Ty będziesz mówić, że łooo, stary to se piwkuje a ja nawet powąchać nie mogę![]()
To ja trawiłam w aptece na farmaceutkę, która też była po stymulacji :-) Powiedziała, że chętnie wszystko mi opowie co do stymulacji, bo sama urodziła drugą córkę parę miesięcy takim sposobem ;-)A w następnym cyklu też będzie stymulacja plus ovi?
Byłam pare dni temu w aptece, stała jakąś pani i też miala receptę na ovi. Akurat nie mieli go na stanie, a ona miała łzy w oczach, tak jej zależało... Pewnie zależało jej na czasie. Tak bardzo jej współczułampotem inna pani kupowała testy owu i pomyślałam, że to jest jakaś plaga normalnie z tymi problemami z zachodzeniem w ciążę
to przy sono hsg można jakoś polipy odkryć? Mam 11 marcaHej, no u mnie właśnie tak było - małe podkrwawiania poza miesiączką, ale najczęściej parę dni przed owu, naprawdę niewielkie. Lekarz mówił, że pewnie okołowulacyjne, ale robiąc USG stwierdził, że widzi jedno miejsce, w którym grubość endometrium wydaje się za duża jak na ten moment i że to może być polip. Sono HSG potwierdziło. Miałam histeroskopię i okazało się, że był jeszcze drugi, maleńki.
Kalkulatory mówią, że nieSpokojnie jak w kwietniu zajdziesz tez będzie jeszcze 2022![]()
Ja też zdecydowalam, że testuję po terminie okresu. Załapię się jeszcze na ostatni dzień marca xDA ja dziewczyny oświadczam wszem i wobec, iż ze względu na to, że rodzenie w połowie grudnia to dla mnie średni scenariusz, to w następnym cyklu nie mierzę temperatury, nie robię testów owu i lecim na spontanie całkowitymNo i testuję dopiero po dacie @. Zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
A ja tam Ci życzę spontanicznego, tłuściutkiego, wigilijnego bobachaA ja dziewczyny oświadczam wszem i wobec, iż ze względu na to, że rodzenie w połowie grudnia to dla mnie średni scenariusz, to w następnym cyklu nie mierzę temperatury, nie robię testów owu i lecim na spontanie całkowitymNo i testuję dopiero po dacie @. Zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
No jak dzidzia stwierdzi że woli ten rok to takKalkulatory mówią, że nieale wezmę każdą datę
![]()
Tez tak mowilamJa też zdecydowalam, że testuję po terminie okresu. Załapię się jeszcze na ostatni dzień marca xD
no wlasnie wiem. Kij, będzie co będzieTez tak mowilam![]()