Bibi89
Fanka BB :)
Mówią że do ciąży powinno być min 50. Ja mam ponad 70 a ciąży nie maEj dziewczyny a jak mi wyszła ferrytyna 36 to jest spoko czy źle? Niestety bez żelaza bo mi konował nie chciał skierowania dać xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mówią że do ciąży powinno być min 50. Ja mam ponad 70 a ciąży nie maEj dziewczyny a jak mi wyszła ferrytyna 36 to jest spoko czy źle? Niestety bez żelaza bo mi konował nie chciał skierowania dać xD
dlatego zaczęłam coś tam poćwiczywać w domowym zaciszu, żeby zatrzymać rozrost cielska, a dalej móc jeśćJa jak zaczęliśmy starania, miałam ciągle takie minimalne pęknięcia, czasem się powiększałyzaczęłam suplementować B Complex i od tamtej pory cisza![]()
Ja też zawsze mogłam jeść co chcę i ile chciałam, ale też zauważyłam że albo z wiekiem, albo przez pandemie (mimo że do pracy normalnie chodziłam) niestety już tak nie mogę postępowaćTzn dalej tak robię, ale z trochę większą rozwagą no i dopiero w tym tyg ruszyłam tyłek chociaż na spacery, żeby jeszcze bardziej nie iść wszerz... Kiedyś bardzo byłam aktywna, ale to dawno temu i nie prawda, organizm tak jechał na tym niezłym wyglądzie, ale latka lecą...i figura też
![]()
To może i powinnam jakieś supelki zorganizowaćMówią że do ciąży powinno być min 50. Ja mam ponad 70 a ciąży nie ma![]()
Ile tam masz mikrogramów B12?Dziewczyny a jakbym chciała sobie do suplementować b complex, a biorę regularnie Puerię Uno, którą ma w składzie B6 i B12 to nie przedawkuję?![]()
masz fotę z próbki od lekarzaIle tam masz mikrogramów B12?
To nie ma szans jak tylko 2,6 mikro xD ja łykam 500 i żyje, a @Zazuu nawet 2500masz fotę z próbki od lekarza![]()
a to mogę łykać jak cukierkiTo nie ma szans jak tylko 2,6 mikro xD ja łykam 500 i żyje, a @Zazuu nawet 2500![]()
Czyli jak zrobię w poniedziałek będzie 7 dzień od ow ? I np 2 dni później będzie większy to jest szansa na ciaze ?Dobry wynik to znaczy progesteron większy niż 10 mierzony 7 dni po owulacji, to oznacza, że owu była. Potem powinien już spadać aż do <1 w pierwszy dniu nowego cyklu. A jeśli jesteś w ciąży to zamiast spadać będzie rosnąć, ale nie znając wartości maksymalnej ciężko to określić czy spada czy rośnie
Szansa tak ale pewnosć da tylko późniejszy testCzyli jak zrobię w poniedziałek będzie 7 dzień od ow ? I np 2 dni później będzie większy to jest szansa na ciaze ?