Sun flower35
Fanka BB :)
W większości szpitali nacinanie krocza przy porodzie siłami natury nadal jest rutynową praktyką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
32 lata, co to jest?Ja się strasznie cieszę, że mam dzieci. Od młodości miałam parcie na macierzyństwo. Niestety wczesna ciąża, strata, potem długo bardzo nie było ciąży. Ciąża z córką, przynajmniej połowa przepłakana, źle wyniki, ale ostatecznie niunia zdrowa. Synek z kolei ciąża zdrowa, to pewne wady rozwojowe po porodzie się pokazały. Marzyłam też o bliźniakach ale mam dzieci rok po roku. Jest ciężko momentami, ale kocham je najmocniejszy na świeciei się cieszę z macierzyństwa. Nieraz też płakać mi się chce, ale wiadomo jak pisalysvie są też ciemniejsze strony. Co do porodu ja jestem z tych co boją się cesarki, a poród naturalny no cóż musi boleć, ale pobolalo i przestało. Choć córkę rodziłam 13 h
Marzę o powiększeniu rodziny, może się coś przytrafi, ale mam już 32 lata
![]()
Haha, starość32 lata, co to jest?![]()
No nie przesadzaj. Ja w tym roku kończę 40 i chcę drugie dziecko.Haha, starość![]()