Kamilad
Fanka BB :)
Bo to na prawdę takie cienie cienija co prada nic nie widzę na tych testach, ale wiadomo, na żywo inaczej. Trzymam kciuki i czekam na wyniki <3

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo to na prawdę takie cienie cienija co prada nic nie widzę na tych testach, ale wiadomo, na żywo inaczej. Trzymam kciuki i czekam na wyniki <3
dobra, dobra, ja tam trzymam kciukasyBo to na prawdę takie cienie cienibeta będzie pewnie jakaś marginalna, totalnie na nic innego nie liczę niestety, ale dzięki
![]()
Kurde teraz już nie dam rady bo jestem w pracy [emoji2370] ale rozłożyłam go i mam takie zdjęcia jeszcze. Na nich nie widzę już tego cienia [emoji2370]
No może mi się przewidziałoJak dla mnie negatywne, ale czekam na bete
No może mi się przewidziało [emoji2358] w każdym razie dzisiaj temp powinna pójść już w dół a tego nie zrobiła więc coś możliwe że wyjdzie
I tak trzymam kciukiOjj raczej bez szans niestetywczoraj i dzisiaj intensywne skurcze i brzuch pobolewa jak na okres, ale zobaczę co wyjdzie z krwi
A dlaczego sądzisz że to biochem ?Cześćja dzisiaj 11 dpo, zrobiłam rano 2 testy i wydaje mi się że coś na nich majaczy więc poszłam na betę i proga. Myślę że znowu wyłapałam biochema
teoretycznie jutro powinna być @ ale z taką temp na pewno się opóźni....
Dlatego że przy zdrowej ciąży dzisiaj powinny być już widoczne te kreskiA dlaczego sądzisz że to biochem ?