Dobra zaczęłam się cieszyć ,ale na spokojnie ! Zrobię jutro rano ,jak znowu będzie cień to w poniedziałek o środę beta ... Coś oprócz bety jeszcze zrobić ???Te testy to ostatnie w co wierzę one po prostu nie mogą Cię oszukać
reklama
Z
zaz208622
Gość
Progesteron
Dobra zaczęłam się cieszyć ,ale na spokojnie ! Zrobię jutro rano ,jak znowu będzie cień to w poniedziałek o środę beta ... Coś oprócz bety jeszcze zrobić ???
Kamilad
Fanka BB :)
Kurde najpierw kliknelam smuteczek ale jak się przyjrzałam to ja też tam widzę jakiś cień... Bardzo zbliżony do moichZgadnijcie kto już dzisiaj może napić się winaZobacz załącznik 1380619

I w pon i w środę tak ?Progesteron
To teraz trzymamy za siebie kciuki i za kilka tygodni pokazujemy piękne zdjęcie USG ! Innej opcji nie widzęKurde najpierw kliknelam smuteczek ale jak się przyjrzałam to ja też tam widzę jakiś cień... Bardzo zbliżony do moichtrzymam kciuki żeby to było to
![]()

Kamilad
Fanka BB :)
Kochana znam Twój bólDobra Aśka spokojnie ,nie nakręcaj się ... Poczekaj do rana![]()

Z
zaz208622
Gość
Ja bym tak zrobiła bo ja lubię dużo wiedzieć [emoji16]ale to oczywiście nie jest obowiązkowe badanie i jak oznaczysz je tylko w poniedziałek i będzie ok to nie musisz w środę
I w pon i w środę tak ?
W tym momencie mam ochotę zapalić jak nigdyKochana znam Twój bólcierpliwości
![]()

Z
zaz208622
Gość
To średni pomysł [emoji23]
W tym momencie mam ochotę zapalić jak nigdy [emoji23][emoji23]
reklama
I rozumiem ,że z wynikami mogę uderzać do was ??Ja bym tak zrobiła bo ja lubię dużo wiedzieć [emoji16]ale to oczywiście nie jest obowiązkowe badanie i jak oznaczysz je tylko w poniedziałek i będzie ok to nie musisz w środę