Kamilad
Fanka BB :)
Ja swojemu nawet nie pokazywałam swoich cieni, też by ich nie widziałMój stary mówi ,że nie widzi nic na teście i zdjęciu ... Jest daremny![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swojemu nawet nie pokazywałam swoich cieni, też by ich nie widziałMój stary mówi ,że nie widzi nic na teście i zdjęciu ... Jest daremny![]()
Dziewczyny piję drineczka za Wasze testy - bo ja mogęA w piekarniku pleśniak dochodzi
![]()
Ja się biję z myślami bo robicie mi smakaaaaa ... może mam jakiegoś słabeusza radlerka w lodówceJa również - browarkai zaraz zjem wielką michę makaronu
piąteczek <3
jak będziesz w 9dc jak ja to możesz pić. Teraz zabraniamJa się biję z myślami bo robicie mi smakaaaaa ... może mam jakiegoś słabeusza radlerka w lodówce![]()
Ja już nawet w 1dc zacznęjak będziesz w 9dc jak ja to możesz pić. Teraz zabraniam![]()
Teraz nie wiem czy jest ślepy czy po prostu boi się powtórki z rozrywki i tego ,że znowu się rozczaruje... Ale to nie zmienia faktu ,że JEST DAREMNYJa swojemu nawet nie pokazywałam swoich cieni, też by ich nie widział![]()
A ja takie dobre winko otworzyłam dzisiaj ...Ja już nawet w 1dc zacznę![]()
Oby Twoje poświęcenie nie poszło na marneA ja takie dobre winko otworzyłam dzisiaj ...I musiałam zaprzestać degustacji po dwóch łykach
![]()
Hahaha na to liczęOby Twoje poświęcenie nie poszło na marne![]()
Mi też raz Zazu zabroniła pić jak miałam cienie na teście xDA ja takie dobre winko otworzyłam dzisiaj ...I musiałam zaprzestać degustacji po dwóch łykach
![]()
Mi też raz Zazu zabroniła pić jak miałam cienie na teście xD