pluto_nova
Moderator
no tak mnie ciagnie, że nie wytrzymięChill...
Jajnik?! Ja mojemu jajeczku (jajeczkowi? ) kazałam siedzieć i się zadamawiac i nawet niech nie myśli o wydalaniu! 5dpo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no tak mnie ciagnie, że nie wytrzymięChill...
Jajnik?! Ja mojemu jajeczku (jajeczkowi? ) kazałam siedzieć i się zadamawiac i nawet niech nie myśli o wydalaniu! 5dpo.
A ja dziś mam 18 dc i pojawił się śluz płodny xD chyba mi ta drożność nieźle rozjechała cyklno tak mnie ciagnie, że nie wytrzymięMoje jajeczko jeszcze nie ujrzało światła dziwnnego w tym cyklu (chyba, bo teraz nic nie monitoruję
)
Robisz testy owu ? Albo temperatura ?A ja dziś mam 18 dc i pojawił się śluz płodny xD chyba mi ta drożność nieźle rozjechała cykl
a co Ty myślałaś? Zostałaś przedmuchana i Twoje wnętrzności były tak zdziwione, że dopiero teraz doszły do siebie i zaczęły pracowaćA ja dziś mam 18 dc i pojawił się śluz płodny xD chyba mi ta drożność nieźle rozjechała cykl
Nie chciałam zle i mam okres ale obstaje przy tym co napisałam![]()
Robiłam testy owu, ale niezbyt sumiennie natomiast są one do dupska i na ŻADNYM nie mialam nawet CIENIA. Normalnie czułam się jakbym ciążowe oglądała xDRobisz testy owu ? Albo temperatura ?
szkoda, że nie pokazałaś - nigdy nie widziałam czystego testu owuRobiłam testy owu, ale niezbyt sumiennie natomiast są one do dupska i na ŻADNYM nie mialam nawet CIENIA. Normalnie czułam się jakbym ciążowe oglądała xD
Ale dziś będę robic dalej, skoro tak wygląda sprawa.
Dodatkowo bolą mnie cyce bardzo, a to przecież objaw rosnącego proga. Wtf
Czekaj, moze mam foty w tel. A przed chwilą zrobiłam i jest kreska, jeszcze nie pozytywny, ale wydaje mi się, ze owu przede mnąszkoda, że nie pokazałaś - nigdy nie widziałam czystego testu owuA robiłaś jakiejś innej firmy, czy te co zawsze?
Ja tez!!!Mam nadzieję ze moja beta 15 jest tak samo uparta i podtrzymuje to co powiedziala wczoraj i nie spada a rośnie
Edit. Ciągnąc za sobą proga oczywiście