Nel331
Fanka BB :)
Aaa to ja już pisałam w innym wątku ze krese tez mam, i to w cale nie jest wina obżarstwa i ciasnych spodnipewnie jest już widoczna Kresa i odczuwalne kopniaki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to ja już pisałam w innym wątku ze krese tez mam, i to w cale nie jest wina obżarstwa i ciasnych spodnipewnie jest już widoczna Kresa i odczuwalne kopniaki![]()
Tak.Czy da sie zajsc w ciaze poprzez masaz lechtaczki? palce nie byly wlozone do pochwy
Matko, to już wiem o co chodziTak.
Wystarczy, że spojrzysz na faceta (lub kobietę) i już możesz zajść w ciążę
Właśnie ja nie dowidze i dlatego 5 lat starań i in vitro. Bo męża nie widziałamMatko, to już wiem o co chodziza słabe soczewki noszę, dlatego ciąży brak, nie tam jakaś skuteczna antykoncepcja
![]()
Zbadaj pierś i zadbaj o więcej ruchu. Lato idzie.ja mam takie obiawy: boli mnie lewa piers a prawa nie i nie wiem czm tak jest i strasznie szybko sie mecze kiedts ytak nie bylo i boje sie ze jak mnie masowal to wraz ze sluzem cos sie tam dostyalo do srodka ale my bylismy po spaniu i nic nie robilismy dopiero co sie przebudzilismy i nie wiem sama co o tym myslec
ja mam takie obiawy: boli mnie lewa piers a prawa nie i nie wiem czm tak jest i strasznie szybko sie mecze kiedts ytak nie bylo i boje sie ze jak mnie masowal to wraz ze sluzem cos sie tam dostyalo do srodka ale my bylismy po spaniu i nic nie robilismy dopiero co sie przebudzilismy i nie wiem sama co o tym myslec
czyli mam rozumiec ze nie ma mozliwosci ciazy skoro sie ze mnie nabijacie??Jak lewa to znaczy, że dziewczynka![]()