jasani
Fanka BB :)
Już koleżanka wyżej udzieliła Ci wyczerpującej odpowiedzi. Nie analizuj każdego ukłucia czy bólu.Nadal towarzyszy mi bol prawego jajnika oraz podbrzusza... jestem 4 dzien po inseminacji... czy to jest normalne?? Proszę o pomoc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już koleżanka wyżej udzieliła Ci wyczerpującej odpowiedzi. Nie analizuj każdego ukłucia czy bólu.Nadal towarzyszy mi bol prawego jajnika oraz podbrzusza... jestem 4 dzien po inseminacji... czy to jest normalne?? Proszę o pomoc
Po to jest to forum zeby pytac czy raz czy 100razy pomagamy sobie.... ja moge zapytac milion razy kazda dziewczyna ma prawo do zapytania i uzyskania odpowiedzi a jezeli ktos nie chce odpowiadac to nie odpowiadadostalas juz kilka odpowiedzi, ale widze, ze dalej pytasz o to samo.
Jedna bedzie bolec, innej nie. Progesteron dopochwowo tez moze wplywac na bole podbrzusza. Tyle. Normalne jest to, ze kazda z nas jest inna i naprawde nic Ci nie da wiedza czy Basie balało, a Kasi nie bolało po inseminacji, zreszta nawet ja pisalam ze po moim ivf odczuwalam
bol, znajoma nic i obie jestesmy w ciazy. KAŻDA Z NAS MA INNY ORGANIZM I INNY PRÓG BÓLU.
Jak sie cos niepokoi to zapytaj lekarza.
i powtorze poraz milion pincetny, ze dla swojego dobra nie powinnas analizowac tak swoich objawow i pytac, bo ten stres Ci na pewno nie pomoże.
Ale jak ktoś pyta non stop o to samo to już robi się męczące. Jesteś 4 dni po IUI. Ma prawo boleć Cię brzuch czy jajnik ( w końcu owulacja też była). Jeżeli coś Cię niepokoi to zapytaj swojego lekarza.Po to jest to forum zeby pytac czy raz czy 100razy pomagamy sobie.... ja moge zapytac milion razy kazda dziewczyna ma prawo do zapytania i uzyskania odpowiedzi a jezeli ktos nie chce odpowiadac to nie odpowiada
Jasne, ale chyba wychodzi na to, że milion razy odpowiadamy Ci to samo... to już nie kwestia informacji i konkretnej pomocy, wiem, chciałabyś po prostu być zaopiekowana i usłyszeć słowa otuchy. Tylko że od IUI do testu to aż 14 dni, chyba nie mamy energii na aż tyle powtórek z jednego tematu, jeśli są codziennie ;-) Czy dzwonisz codziennie z tymi pytaniami do lekarza? Nie? Dlaczego? ;-) No pewnie sama znasz przyczynę:-)Po to jest to forum zeby pytac czy raz czy 100razy pomagamy sobie.... ja moge zapytac milion razy kazda dziewczyna ma prawo do zapytania i uzyskania odpowiedzi a jezeli ktos nie chce odpowiadac to nie odpowiada
Ja należę do osób bezobjawowych, dopiero test i potem hcg potwierdziły ciąże. Teraz 16 tc i oprócz bóli głowy nic mi nie dolegało, więc nie jestem chyba dobrym przykładem
Kiedy test wyszedł pozytywny? U mnie dziś 13 dzień po zastrzyku ovitrelle i test negatywnyJa należę do osób bezobjawowych, dopiero test i potem hcg potwierdziły ciąże. Teraz 16 tc i oprócz bóli głowy nic mi nie dolegało, więc nie jestem chyba dobrym przykładem![]()
Ja 8 dzien i test negatywnyKiedy test wyszedł pozytywny? U mnie dziś 13 dzień po zastrzyku ovitrelle i test negatywny![]()
Ciekawe dlaczego... hmmmm...Ja 8 dzien i test negatywny![]()
Pewnie sie nie udalo...Ciekawe dlaczego... hmmmm...
Pewnie sie nie udalo..
Nie. Wcale nie. Ale jaki sens ma odpowiadanie na Twoje wiadomości, skoro nie czytasz odpowiedzi?Pewnie sie nie udalo...