L
Ladycarooo
Gość
Dokłądnie, to są dziewczyny, które są już tutaj dłuuugo tak jak ja xDto stare grupy, starsze niż my![]()
I proszę nie odchodzić, po to zakładam te wątki tutaj miesięczne i roczne bo Was kocham wsyzstkie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokłądnie, to są dziewczyny, które są już tutaj dłuuugo tak jak ja xDto stare grupy, starsze niż my![]()
ale niw mogę się tu rozebrać do golasa...Dokłądnie, to są dziewczyny, które są już tutaj dłuuugo tak jak ja xD
I proszę nie odchodzić, po to zakładam te wątki tutaj miesięczne i roczne bo Was kocham wsyzstkiei wszystkie jesteście moje dziewczyny
![]()
A robisz betę czy sikacza?W takim razie tez poczekam![]()
nie masz włosów i masz wytatuowaną głowę w piękne wzorki![]()
A co nieee, co nie możesz... Możeszale niw mogę się tu rozebrać do golasa...![]()
No tego się nie spodziewałam!Ha ha jestem tylko wytatuowana od szyi po kolana xD Głowa i łydki są dla mnie jakoś nie do ruszenia
A włosy mam szare![]()
Sikacza mysle ze w niedziele będę robić chyba ze mnie @ zaskoczyA robisz betę czy sikacza?
spadaj z tym testem, my tu ważniejsze sprawy mamyZobacz załącznik 1385059
Proszę oto moja biel z dziś, napewno Was to bardzo interesuje
Oj to chyba wpiernicz się szykuje bo nie ma jak tego zrobićspadaj z tym testem, my tu ważniejsze sprawy mamy
W sobotę chcę widzieć pozytyw i nie obchodzi mnie jak to zrobisz (ale niw oszukańczy pozytyw, tylko taki, który potwierdzi beta)![]()