pluto_nova
Moderator
ale według Naszych obliczeń jesteś dopiero 9dpoeh, chyba mam chwilową załamkę. Chyba jednak podświadomie nastawiłam się, że ten cykl po drożności jakoś się uda... chociaż wmawiałam sobie, że nie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale według Naszych obliczeń jesteś dopiero 9dpoeh, chyba mam chwilową załamkę. Chyba jednak podświadomie nastawiłam się, że ten cykl po drożności jakoś się uda... chociaż wmawiałam sobie, że nie.
ja wiem, że według obliczeń 9dpo ale też chyba asekuracyjnie rezygnuję zamiast się nakręcać, zeby wiesz, rozczarowanie było mniejsze.ale według Naszych obliczeń jesteś dopiero 9dpoPowiem Ci, że ja mam takie chwilowe spadki witalności... Przedwczoraj wracałam autobanem ze sklepu i dwie babeczki z takimi chłopcami jechały, ale nie maleńtasy, a tacy z 3 latka co to już gadają i wszystko ich interesuje. I tak mnie na wspominki wzięło jak mój Krystian był taki mały, a potem Eliza, a teraz takie stare konie... I że chciałabym to przeżyć jeszcze raz, aż miałam gulę w gardle normalnie... To pewnie przez ten progesteron
![]()
U mnie też dzisiaj biel. Ovi się wypuczyło xDja wiem, że według obliczeń 9dpo ale też chyba asekuracyjnie rezygnuję zamiast się nakręcać, zeby wiesz, rozczarowanie było mniejsze.
Mialam konsultacje z inną lekarką. Nie byla najmilszym człowiekiem na świecie. Oschła ale konkretna. Powiedziała że nic nie widać, że w macicy jest coś co może być pęcherzykiem ale narazie nim nie jest. Że jajniki wyglądają ok, że krwawie (eureka!). Pytała kiedy mam iść znowu do szpitala i mówi że jak w sobotę to ok bo już będą w stanie coś powiedzieć. Kolejne usg 06.04 u nich mam jeszcze z inną babeczką (ale podobno jest super). W pon jak coś mam dzwonić do nich zeby mnie umówiły z moim lekarzem na konsultacje w zależności od wyników w szpitalu. Bo jeśli to faktycznie pozamaciczna to przejmie mnie szpital już.@Bibi89 i jak tam po wizycie, co mówił Twój lekarz?
Sama nie wiem. Miałam taki ból brzucha trochę podobny do miesiaczkowego w czasie kiedy gdzieś w okolicy miała być owulka. Ale czy to było to to nie mam pojęcia. I jeszcze dziś te plamienia. Bosh.U mnie też dzisiaj biel. Ovi się wypuczyło xD
Ja też chyba się nie nastawiam, żeby się nie rozczarować... Czułas w tym miesiącu owulke?
No to ja zrobiłam dzisiaj i biel. To Ty zrób jutro i patrz czy wyjdzieMnie kusi jutro zrobić![]()