Orchidea33
Fanka BB :)
DziekiJeden dzień nie zrobi żadnej różnicy, zlituj się nad lekarka i nie dzwon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziekiJeden dzień nie zrobi żadnej różnicy, zlituj się nad lekarka i nie dzwon![]()
Ja tez skończyłam prolutex jeden dzien wczesniej niz mi rozpisała dr, bo musiałabym kupić cale dodatkowe opakowanie z czego wykorzystałabym jedną ampulke. Jeden dzien nie zrobi różnicyWłaśnie kurcze nie mam i zastanawiam sie czy dzwonic do niej i prosic o nowe opakowanie czy pytac czy lutinusa wiecej wziac
Do 13 masz brac od 14 odstawiasz czyli nie bierz3szDziewczyny bo zglupialama nie chce pisac do lekarki zeby nie wyjsc na głupia
jak mi napisała ze mam odstawic prolutex 14.04. to znaczy ze 13.04 mam wziac ostatni raz czy 14?
![]()
Właśnie mam tak samoJa tez skończyłam prolutex jeden dzien wczesniej niz mi rozpisała dr, bo musiałabym kupić cale dodatkowe opakowanie z czego wykorzystałabym jedną ampulke. Jeden dzien nie zrobi różnicy![]()
Dzieki!Do 13 masz brac od 14 odstawiasz czyli nie bierz3sz
Odnosnie cytokin to nie wiem ale wyglada, ze masz za malo zelaza.Kochane znacie się na tym? Ja chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem
Zobacz załącznik 1387513Zobacz załącznik 1387513
To prawda. Mam anemię. Niestety nie mam na nią sposobu od lat. Tylko te cytokiny...?Odnosnie cytokin to nie wiem ale wyglada, ze masz za malo zelaza.
Tolka20 A ostatnia to znaczy która?Mnie możesz dopisać jutro ostatnia beta a w poniedziałek pierwsze usg