karina1980
Fanka BB :)
Dzien dobry mamusie :-)
Widze ze wczoraj wieczorem tez pusto bylo
Wspominalyscie o kremach tez mialam Vichy na rozstepy i wyszczuplajacy-zwalczajy celulit i tez moge powiedziec ze jest do d....y.Sprawdzalam inne marki tansze i juz lepiej sobie radzily
Dziekuje bardzo mama nadzieje ze sie uda zabawa no i ze poradza sobie z Szymkiem bo jak nie to bedzie szybki powrot do domu
Masz racje latwe te cwiczenia nie sa mnie na szczescie jedynie brzuch nie boli po tym bo wczesniej robilam brzuszki
a na samym poczatku brzuszkow po kilkunastu powtorzeniach nie dosyc tez ze ciezko bylo to i bolalo;-)
Widze ze wczoraj wieczorem tez pusto bylo

Wspominalyscie o kremach tez mialam Vichy na rozstepy i wyszczuplajacy-zwalczajy celulit i tez moge powiedziec ze jest do d....y.Sprawdzalam inne marki tansze i juz lepiej sobie radzily

sabina-no masakra, co to za koles?????
jak mam byc szczera to przy zdaniach ze jest slepy i gluchy to sie troche posmialam(sorki) no ale potem to nie bylo nic do smiechu-nie myslalas o jakims innym specjaliscie??
no ja przeczytalam te cwiczenia no i jak ci poszlo ich robienie?bo latwe to one nie sa
aa i extra zabawy jutrzejszej ci zycze
anulka ja mam to samo ale na szczescie nie ktore sa jeszcze rozowe i czytalam, ze sa latwiejsze do usuniecia no a ja cala ciaze uzywalam vichy no i dup*!!
a teraz zamowilam sobie MUSTE podobno najlepsza-zobaczymy!!
Matti tez mial takie na klatce piersiowej i myslalam ze to od tego ze nie wlaczylam pralki na podwojne plukanie, no ale po kilku dniach same znikly, mysle ze to byly potowki, tylko po kapieli byly bardzo czerwone-ehhh nie wiem czy to to samo
women- i jak tam?
Dziekuje bardzo mama nadzieje ze sie uda zabawa no i ze poradza sobie z Szymkiem bo jak nie to bedzie szybki powrot do domu

Masz racje latwe te cwiczenia nie sa mnie na szczescie jedynie brzuch nie boli po tym bo wczesniej robilam brzuszki
a na samym poczatku brzuszkow po kilkunastu powtorzeniach nie dosyc tez ze ciezko bylo to i bolalo;-)

bezczelny

hmmm, juz sie przyzwyczailam

tylko Kacperek sie wymeczyl, wrrr. qrcze no szukajcie dalej jakiegos dobrego lekarza, polecilabym ci fajna neurolog do ktorej chodzimy ale to jest u nas w Olsztynie