crainte
Fanka BB :)
Może 02. Maja..???
Jesteś pewna, że prenatalne?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może 02. Maja..???
Ale ze mnie czub. Ja się nie zorientowalam, że już jest kwiecieńMoże 02. Maja..![]()
Ja mam termin na 06.11 a badanie mam 26.04. więc w 12 tyg w twoim przypadku 06.05Dziewczyny, proszę o radę odnośnie terminu badań prenatalnych I trymestru.
Termin OM 08.02.2022, wg USG termin porodu na 14.11 (czyli maluch narazie rozwija się szybciej niż termin z OM)
Mam możliwość umówienia się na badania prenatalne w następujących terminach:
29.04 (wg OM 11+3)
06.05 (wg OM 12+3)
11.05 (wg OM 13+1)
To moja pierwsza ciąża więc nie wiem, który termin będzie najbardziej odpowiedni żeby maluch był prawidłowo zbadany![]()
???
i plec się zgadzała?Miałam prenatalne równo w 13tyg. Lekarz określił już wtedy płeć dziecka.
Na pierwszych prenatalnych lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka i każde kolejne USG potwierdziło te wersje. Sama byłam w szoku, że tak szybko.i plec się zgadzała?
U mnie wcale nie określił płci, w 16tym tygodniu dowiedziałam się, że to będzie chłopiec, a później trafiłam do szpitala z rwą kulszowa i na izbie przyjęć Pani doktor powiedziała, że to dziewczynka. Mam 10 miesięczna coreczkeNa pierwszych prenatalnych lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka i każde kolejne USG potwierdziło te wersje. Sama byłam w szoku, że tak szybko.