reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja się witam i zmyka, bo dziś padnięta jestem :crazy:

Jeszcze się pochwalę nowym dobytkiem Bartka,wydostała się dwójka górna :-) Jedynek jeszcze nie ma :szok: Nasz 3 ząbek...i nadal porażka związana z jego zębami...darcie się na cały głos...jakby ktoś go ze skóry obdzierał:szok:Co to będzie jak trójki zaczną wychodzić:szok:

Dobra uciekam bo mały coś się już kręci:no:

reklama
Haaaloooo slodkie niedzielne lenistwo??? ueee...dziewczeta! do klawiatur!;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Stasiu dzis wylorbasil sie w ogrodzie u rodzicow..zreszta ja tez:-D. Lapalismy pierwsze promyki sloneczka. Czas kupic chyba juz krem z filtrami dla mojego bladziuszka!

witam szanowne panie, coś próbowałam nadrobić ale nici z tego. Cos mi w oko wpadlo - czy Xeone jest w ciąży??
Mam bro w ręku i zamiar odszukania w pudłach mojego Pitu z ostatniego miejsca pracy, ale marnie to widzę, ręce same opadają. Mamy gotowy pokoik dla Staśka, w ktorym sobie smacznie śpi, prawie gotową kuchnię, ale zawaloną pudłami. W "duzym" pokoju kanapa, na ktorej spimy, telewizor i oczywiscie pudła, oraz w przyszłej sypialni poki co tylko pudla, nawet jeszcze nie ma wykladziny :angry:. Pudla sa tez w sypialni mojej tesciowej, w ktorej sie aktualnie znajduje, bo tutaj tez jest komputer. I ostatni trop wskazuje na to, ze poszukiwany PIT znajduje sie wlasnie tutaj :baffled:. Dzisiaj znow jestem bez majtek, ale maz podlaczyl pralke i powiesil taki wieszak na pranie, zaraz wstawie pranko :-)

Mam wlaczonego kompa i co chwile zagladam wiec piszta ze mną bo taka okazja moze sie dlugo nie powtorzyc!

szybko, szybko, szybko!!!!!no to korzystam STOP Carioca! STOP Czesc! STOP Fajnie ze juz takie postepy z oporzadzeniem chalupki!STOPSmacznego bro!STOP:-D:-D:-D

witam, witam od 3 dni nic nie robie tylko czytam co piszeciei czasu brak
Szyma wrócił od cioci i wujka z nowym zwierzątkiem, a mianowicie kupili mu papużkęa pies jak ją zobaczył toświra dostał a ta dziobie jak opętana pewnie się boi
i jestem zła bo mama zapraszała nas dzisiaj na obiad bo jutro ma urodzinki i wybyła z domu do swoje siostry na impre a b się tak wkurwił że powiedział że ostatni raz u niej jest na urodzinach a mi się tak przykro zrobiło, kurcze tak się nikomu nie robi co nie......
od jutra znów praca, lablalbalba
aha w czoraj na łączce za domkiem zroiliśmy takiego ognicho i bronków tyle poszło że hej super było już dawno się tak ni ebawiłam oh

My mieliśmy dzis gosci. Chrzestny Adasia z żonka przyjechali. Jak zobaczyli małego :szok: szok przeżyli. Widzieli go ostatnio 2 m-ce temu. Nie mają jeszcze dzieci więc nie wiedzą, że te skarby tak szybko rosną;-)
Maję w końcu jutro do przedszkola wyslę, więc będę miała troche luzu. U małego widac już kreseczkę na dziąsełakch:-D, ale i tak bardzo si,ę męczy , wczoraj zrobił 8 kupek , dziś na szczęście tylko 3.

Troche jeszcze poczytam i znikam palulu.:laugh2: Dobra nocka

reklama
Do góry