Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja heparynę dostawałam rok temu w szpitalu codziennie przez 3 tygodnie i uwierzcie że była to jedna z "przyjemniejszych" rzeczyJa brałam 2 tyg po cc i to nie boli aż tak bardzo. Mąż faktycznie wbijał bo ja nie umiałam sobie sama wbić jakoś mnie to przerażało ale jest to de facto do ogarnięcia. Szybka akcja , zacisnąć zeby i po bólu. Dasz radę, trzymam kciuki i tez czekam na wasze bety![]()
trzymam kciuki za piękny przyrost!Nie wiem czy to dużo czy mało jak na 11-12 dpo, ale i tak trzykrotnie więcej niż ostatnio, więc pierwszy checkpoint chyba zaliczony. Teraz najważniejsze: przyrost.![]()
Będę dawać znać!trzymam kciuki za piękny przyrost!beta startuje od zera! Koniecznie odezwij się za dwa dni!
![]()
Dzięki! Zainstalowałam apke insta, tylko po to żeby czytać różne rzeczy w temacie diety i płodności@Anasta07
Ja czytam w internecie i słucham podcastów na yt, ale dużo o jakości komórki jajowej pisze Michał Kot
![]()
dietetyk kobiet Michał Kot on Instagram: "Jeśli chcesz poprawić jakość komórek jajowych to jednym z ważniejszych aspektów jest zadbanie o poziom androgenów. Podczas rozwoju pęcherzyka wtórnego (jedna z faz rozwoju pęcherzyków jajnikowych) w komórkach
806 likes, 13 comments - michal.kot on April 12, 2022: "Jeśli chcesz poprawić jakość komórek jajowych to jednym z ważniejszych aspektów jest zadbanie o poziom androgenów. Podczas rozwoju pęcherzyka wtórnego (jedna z faz rozwoju pęcherzyków jajnikowych) w komórkach ziarnistych dochodzi do rozwoju...www.instagram.com
Też miałam z tym duuuuży problem i zazwyczaj siedzialam z minutę z odsłoniętym brzuchem i igłą w ręku czekając na napływ odwagiteorie mam za sobą I wydaje sie proste. Tylko ja mam jakiś lek i po prostu musze się przełamać.
Kroplówka z potasem powinna iść w żółwim tempie przez kilka h bo drażni żyły, ale to powinni wiedzieć w szpitalu i dostosować prędkość żeby nie bolałoJa heparynę dostawałam rok temu w szpitalu codziennie przez 3 tygodnie i uwierzcie że była to jedna z "przyjemniejszych" rzeczyGorsza była kroplówka z potasem co w sumie mnie mocno zaskoczyło. Także dasz radę @Jula19
![]()
Bardzo dziękuję!@Ludmi_mom gratulacje, dużo kciuków za przyrost!
mam ciarki jak czytam o zwolnieniu przepływu...w ogoke żyły są dla mnie fuj. Dobrze że ten zastrzyk jest w brzuch.Dzięki! Zainstalowałam apke insta, tylko po to żeby czytać różne rzeczy w temacie diety i płodności
Też miałam z tym duuuuży problem i zazwyczaj siedzialam z minutę z odsłoniętym brzuchem i igłą w ręku czekając na napływ odwagiZa każdym razem myśląc tak jak Zazuu napisała, skoro w końcu się udało zajść, to zrobienie zastrzyku to pikuś
A najlepsze jest to że w pracy ludziom wbijam igły w dużo mniej przyjemne miejsca niż w brzuch, i nie mam z tym najmniejszego problemu
a że swoim brzuchem duży
Kroplówka z potasem powinna iść w żółwim tempie przez kilka h bo drażni żyły, ale to powinni wiedzieć w szpitalu i dostosować prędkość żeby nie bolałoJa sama miałam dziwnie założone wkłucie i mnie nawet paracetamol bolał, więc sobie zwolniłam przepływ
![]()
Koniecznie! Cieszę się razem z TobąBędę dawać znać!![]()