Serduszkowelove
Fanka BB :)
Oczywiście, że się uda nie ma innej opcji!i trzymam razem z tobą kciuki![]()
musimy w końcu być spełnione i szczęśliwe
wasze zdrowie !właśnie wypiłam za was kielicha
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że się uda nie ma innej opcji!i trzymam razem z tobą kciuki![]()
musimy w końcu być spełnione i szczęśliwe
wasze zdrowie !właśnie wypiłam za was kielicha
![]()
będzie dobrze, musiBoże dziewczyny, ale się denerwuje jutrzejszą beta. Ostatnio myślami że na pewno się nie uda ale dziś boli mnie brzuch wczoraj piersi wieczorem kurcze już sama nie wiem co mam myśleć.wyniki bd dopiero po południu chyba padnę do tej 16-17
Trzymam kciuki!Boże dziewczyny, ale się denerwuje jutrzejszą beta. Ostatnio myślami że na pewno się nie uda ale dziś boli mnie brzuch wczoraj piersi wieczorem kurcze już sama nie wiem co mam myśleć.wyniki bd dopiero po południu chyba padnę do tej 16-17
powodzeniaBoże dziewczyny, ale się denerwuje jutrzejszą beta. Ostatnio myślami że na pewno się nie uda ale dziś boli mnie brzuch wczoraj piersi wieczorem kurcze już sama nie wiem co mam myśleć.wyniki bd dopiero po południu chyba padnę do tej 16-17
Trzymam kciukiBoże dziewczyny, ale się denerwuje jutrzejszą beta. Ostatnio myślami że na pewno się nie uda ale dziś boli mnie brzuch wczoraj piersi wieczorem kurcze już sama nie wiem co mam myśleć.wyniki bd dopiero po południu chyba padnę do tej 16-17