Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Właściwie żadnych, trochę biust się powiększył, a tak to jest zupełnie przyzwoicieSuper❤❤ a jak się czujesz? Masz juz jakieś oznaki ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właściwie żadnych, trochę biust się powiększył, a tak to jest zupełnie przyzwoicieSuper❤❤ a jak się czujesz? Masz juz jakieś oznaki ciazy?
O no to pieknie, oby juz zadne mdłości wymioty itp się nie pojawilyWłaściwie żadnych, trochę biust się powiększył, a tak to jest zupełnie przyzwoiciena 10.06.prenatalne i mam nadzieje ze odetchne
![]()
Hahha na tyłku nie potrafię usiedziećDo pracy czyli na siłownie?![]()
Parę dni pracy i leci w dółTeraz idzie lato może akurat coś waga drgnie w dół życzę Ci tegono u mnie nie do końca z tą wagą cieszę się , że tylko te 7 kg przytyłam na początku ciąży schudłam 3 kg . Ale ja startowałam już z dużą nadwagą więc ja mogłam tylko przytyć do 7 kg nie wiem jak teraz czy coś poszło w górę ale ostatnio aptetyt mam mniejszy cokolwiek zjem czuje się taka pełna nie wiem czy to już taki urok ostatniego miesiąca więc może już waga nie pójdzie do góry . Ale chciałabym po ciąży schudnąć i to już tak konkretnie może te spacery pomogą bo na mnie ruch bardzo dobrze działa
![]()
Rośnij kruszynko cioci!❤❤❤U mnie dziś dziewczyny 8+4, całe 2cm szczęściai termin na 15.12.
![]()
Goferek jest zawsze dobrym pomysłemRośnij kruszynko cioci!❤❤❤
A może.. goferka?Karolciu co o tym myślisz?
![]()
Mega się cieszę, że się udało! Lada chwila prenatalne i powoli oglądanie bobaskowych rzeczy..U mnie dziś dziewczyny 8+4, całe 2cm szczęściai termin na 15.12.
![]()
Naprawdę jeszcze w to nie wierzeMega się cieszę, że się udało! Lada chwila prenatalne i powoli oglądanie bobaskowych rzeczy..
Na Swieta idealny prezent!![]()
To będziecie mieć imprezowy grudzień, do tego jeszcze święta i sylwesterNaprawdę jeszcze w to nie wierzebędę miała piękny prezent dla mamy, bo ma 15.12.urodziny i dla siebie bo mam 30-tke 23.12.
![]()
Dawno mnie tu nie było. GratulacjeWłaściwie żadnych, trochę biust się powiększył, a tak to jest zupełnie przyzwoiciena 10.06.prenatalne i mam nadzieje ze odetchne
![]()