reklama

Uderzenie w brzuch w ciąży

Mawella

Początkująca w BB
Witam,
Potrzebuje porady, to moja pierwsza ciąża, w dodatku z wieloma problemami na początku, zdaje sobie sprawę, że mogę być przewrażliwiona, poza tym nie mam z kim porozmawiać na tematy związane z ciąża. Jestem w 27tc +5 dni. Dziś przy przebieraniu się objechała mi ręka i uderzyłam nią w brzuch. Wydaje mi się, że nie było to mocno, bo nie zabolało mnie nawet ale od tamtego czasu dziecko mniej aktywne, i zaczynam świrować. Powiedzcie mi proszę, czy zdarzyło Wam się coś podobnego , zanim wyrzuty sumienia mnie zjedzą. Pozdrawiam

reklama
Mi pies (40kg) skoczył na brzuch i nic mi się nie stało ALE forum to nie zespół diagnostów i nikt Ci nie powie, że na 100% tak będzie. Jeśli się bardzo niepokoisz idz na IP nikt Cię tam nie wyśmieje. :)

Ja też uważam,że nic się nie stało. Na mnie wpadło pędzące dziecko.. Ale nawet miloom komentarzy nie da Ci spokoju, wiec najlepiej umow się do lekarza i sprawdź sama:)

reklama
Nie wiem czym miałabyś zaszkodzić dziecku. Uderzeniem własną ręką?! Jechanie na IP? No bez przesady. Wyluzuj dziewczyno bo przed Tobą jeszcze kilka ładnych tygodni do rozwiązania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry