U
reklama
Anka_83
Fanka BB :)
Ależ to ładnetak jak kwiatowa tylko wysyłasz balony
Ja wysłałam mamie taki zestaw plus Ferrero, liścik i nasza wspólną foteczke![]()
hachette
Ja mojej przedwczoraj pokazałam wzór zaproszeń na ślub i tez się popłakałaW niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tezAle w tej całej akcji która trwała maks 20 sekund pomyślałam, że zrobiłabym wszystko żeby mieć kiedyś takie wspomnienie z moim dzieckiem. Wiec na dwój sposób mnie ten dzień tez dotknął
U
użytkownik 207953
Gość
To moja nie uroniła nawet łzy jak suknie ślubną przymierzalam. Dopiero przy błogosławieństwieJa mojej przedwczoraj pokazałam wzór zaproszeń na ślub i tez się popłakałamówię jej - kobieto, uspokój się, poczekaj na wesele
a ona buuuu i buuuuu
![]()
Madame JS
U mnie w sumie też się to do tego sprowadza, w stosunku 40/60. I generalnie ja choruję, gdy przychodzi zaplanowany urlop. Moje ciało wie, że ma wolne, i wtedy choruje... No może wyjątkiem covid...U mnie jest tak, ze mamy wynagrodzenie podstawowe + premia uznaniowa, jak idziesz na l4 to nie dostajesz premii, a to jest 75% moich dochodówdlatego nie pozwalamy sobie na zwolnienia, jak chorujemy to bierzemy urlopy
![]()
Anka_83
Same słodziakiZobacz załącznik 1404937Zobacz załącznik 1404938Zobacz załącznik 1404939Zobacz załącznik 1404940Zobacz załącznik 1404946
Pozdrowienia dla wszystkich kocich i psich mam!
Kroliczkowych! Kawiowych! Chomiczych! Mysich a nawet Jaszczurzych i innych zwierzątkowych! Pamiętajcie! Nieważne na ilu łapkach czy nogach poruszają się Wasze dzieci kochają Was mocno i są z Was dumne!
Bibi89
Wariatkoooo teraz ryczę jeszcze bardziejZobacz załącznik 1404937Zobacz załącznik 1404938Zobacz załącznik 1404939Zobacz załącznik 1404940Zobacz załącznik 1404946
Pozdrowienia dla wszystkich kocich i psich mam!
Kroliczkowych! Kawiowych! Chomiczych! Mysich a nawet Jaszczurzych i innych zwierzątkowych! Pamiętajcie! Nieważne na ilu łapkach czy nogach poruszają się Wasze dzieci kochają Was mocno i są z Was dumne!
Nel331
Ja wysłałam mamie pocztę balonową![]()
Moja tak samo, zero łez, za to taka przyjaciółka rodziny i moja szwagierka i ogólnie rodzina starego w ryk.To moja nie uroniła nawet łzy jak suknie ślubną przymierzalam. Dopiero przy błogosławieństwie![]()
My na szczęście nie mieliśmy błogosławieństwa, tzn mieliśmy ale nie takie tradycyjne, ogólnie byliśmy na luzie w sumie
reklama
Madame JS
Moja mama właśnie się umawia z koleżankami na spotkanie "50 lat po maturze"W niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tezAle w tej całej akcji która trwała maks 20 sekund pomyślałam, że zrobiłabym wszystko żeby mieć kiedyś takie wspomnienie z moim dzieckiem. Wiec na dwój sposób mnie ten dzień tez dotknął
. Ja mam w tym roku 20 lat po...
I tak sobie myślę, że pamiętam, gdy była na swoim dwudziestokilkuleciu właśnie... Miałam wtedy 9 lat... A ja co? W tym samym momencie życiowym i zero dzieci...
Ostatnia edycja: