Na pewno dasz rade! Super, że masz wsparcie, to naprawdę dużo daje!Hmm od początku doktorka mówiła że będzie bezpieczniej, wskazaniem jest moja drobna budowa i mogłabym tego nie ogarnąć ale znalazła się i konkretna przyczyna oparta zaświadczeniem od innego lekarzanie stresuje się jakoś bardzo, mąż przy mnie cały czas jest
najważniejsze bym dotrwała i dojechała te 200km.
Za tydzień jeszcze we wtorek ostatnia wizyta
![]()
reklama
No to już lada dzien, oby to ivf nie było konieczne!W czwartek iui nr 3, a w lipcu wizyta w sprawie in vitro... Natenczas tyle. U Ciebie wszystko pozytywnie?
U mnie dziś pozytywne wieści, jak pisała wcześniej, wiec spora ulga
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Zawsze to już kolejne dni do przodu na korzyść kruszynkiDokladnie wszystko idzie ku dobremu! A spokoj ducha na wagę zlota!!
A jak Ty się czujesz?![]()
Ogólnie okej, dziś 11+5, wiec zbliżamy się do 2 trymestru
Super!!!Zawsze to już kolejne dni do przodu na korzyść kruszynki
Ogólnie okej, dziś 11+5, wiec zbliżamy się do 2 trymestru![]()
Ja pamiętam, że mega wyczekiwałam 2 trymestru, a u Ciebie też już lada chwila.. mega fajnie
Be_More_Happy
Wow ! Kochana wspaniałe wiadomości teraz już pójdzie "z górki" . Duża już córeczkaHej Dziewczyny!
Na początku bardzo dziękuję za kciuki.. zdały egzamin! Ja juz po wizycie.. 3 trymestru!
Szyjka trzyma, dziś było 2,5-2,8cm twarda i zamknięta. Mam polegiwac jeszcze 2tyg, a później raczej wrócę do ruchu.
Wszystko na badaniu ok, Niunia zdrowa i ma już.. 1900g
Zapowiada się spora kobitka..
Dostaliśmy dzis filmik i zdjęcie 3d, poryczalam się na fotelu!
W końcu jakieś dobre wieści!
Sciskam wszystkie z radości!!!!
Be_More_Happy
Oo to urodzisz chyba szybciej niż jaDziękujęCC ustalone na 15.06
![]()
Mam nadzieję, że już nie będzie kolejnych "pagorkow"Wow ! Kochana wspaniałe wiadomości teraz już pójdzie "z górki" . Duża już córeczkaTo super zaczęłaś tydzień
Bardzo się cieszę
![]()
Ja tez się bardzo cieszy, dobry dzień od 2.5 tygodnia
SuperHej Dziewczyny!
Na początku bardzo dziękuję za kciuki.. zdały egzamin! Ja juz po wizycie.. 3 trymestru!
Szyjka trzyma, dziś było 2,5-2,8cm twarda i zamknięta. Mam polegiwac jeszcze 2tyg, a później raczej wrócę do ruchu.
Wszystko na badaniu ok, Niunia zdrowa i ma już.. 1900g
Zapowiada się spora kobitka..
Dostaliśmy dzis filmik i zdjęcie 3d, poryczalam się na fotelu!
W końcu jakieś dobre wieści!
Sciskam wszystkie z radości!!!!
A masz jakieś zalecenia, typu Wiesiołek, herbatka z liści malin, wchodzenie po schodach czy inne jakieś sposoby żeby się zaczęło? Fizjoterapeutka ktora ćwiczenia prowadzi zawsze powtarzała ze najlepsze jest wspolzycieOo to urodzisz chyba szybciej niż jau mnie w piątek się kończy 39 tydzień a nic nie czuję żeby nasz synek chciał wyjść i pewnie będzie czekać mnie wywołanie tydzień po terminie czyli 17 czerwca
![]()
reklama
Hankaa
Do 17tego jeszcze dużo czasuOo to urodzisz chyba szybciej niż jau mnie w piątek się kończy 39 tydzień a nic nie czuję żeby nasz synek chciał wyjść i pewnie będzie czekać mnie wywołanie tydzień po terminie czyli 17 czerwca
![]()
Podziel się: