Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję
Ja już też jak na szpilkach do tego 15Dziękujęjeszcze w dwupaku
ciepły prysznic nie pomógł a na pieszczoty byłam tak zmęczona,że zasnęłam haha
Synkowi tak chyba tam dobrze u mnie.
ale stres jest bo wiem że jak nic do 10 się nie zadzieje to 17 szpital a to już tylko dwa tygodnie
![]()
synki lubią siedzieć u mamusiDziękujęjeszcze w dwupaku
ale stres jest bo wiem że jak nic do 10 się nie zadzieje to 17 szpital a to już tylko dwa tygodnie
![]()
A może firanki porozwieszaj?Dziękujęjeszcze w dwupaku
![]()
Nooo ja już teraz też a tak nam pewnie zleci że szokJa już też jak na szpilkach do tego 15![]()
Poczekaj do pełni, będzie 13goDziękujęjeszcze w dwupaku
![]()
No gdzie im będzie lepiej niż u mamysynki lubią siedzieć u mamusimojego to siła trzeba było
Haha nie cierpię wieszać firan więc wolę nieA może firanki porozwieszaj?![]()
Ooo wiem że w maju była pełniaPoczekaj do pełni, będzie 13go13 niezawsze jest pechowy, ja w tamtym roku miałam pierwszy pozytywny test
![]()
Na pewno..Nooo ja już teraz też a tak nam pewnie zleci że szok![]()