Hankaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na każdą wizyte 200 km dojeżdżasz?:O wow ...Bardzo się cieszę ale jednocześnie jestem przerażonai też się podziwiam że nadal dojezdzam te 200km na wizyty.. dzisiaj czuję się jak na kacu
![]()
Najważniejsze że wszystko jest w porządku, bardzo się cieszęU mnie po wizycie wszystko ok, dzidzia wazy rowno 1 kgi szyjka nadal się nie skraca ma 3 cm.
Od kolejnej wizyty mam odstawić cyclogest i co najważniejsze nie mam już ograniczen tzn jeśli chodzi o aktywnosc fizyczna, cwiczenia no i od następnej wizyty podobno nie będzie zakazu wspolzycia
Tylko znowu nie mam żadnych ładnych zdjęć z usg, myslaam ze im większy dzidzius tym ładniejsze zdjęcia będą a po dzisiejszej wizycie to nic tam nie ma![]()
TakNa każdą wizyte 200 km dojeżdżasz?:O wow ...
A porod tez tak daleko będziesz mieć?
Wlasnie na kolejnej wizycie mam się umówić na prenatalneNajważniejsze że wszystko jest w porządku, bardzo się cieszęna 3 prenatalnych zazwyczaj ładne fotki wychodzą
![]()
O kurcze to podziwiam
ooo kurczaki i do porodu tez tak daleko???Bardzo się cieszę ale jednocześnie jestem przerażonai też się podziwiam że nadal dojezdzam te 200km na wizyty.. dzisiaj czuję się jak na kacu
![]()
oooo super wieści, to już wrócisz do normalnosci!U mnie po wizycie wszystko ok, dzidzia wazy rowno 1 kgi szyjka nadal się nie skraca ma 3 cm.
Od kolejnej wizyty mam odstawić cyclogest i co najważniejsze nie mam już ograniczen tzn jeśli chodzi o aktywnosc fizyczna, cwiczenia no i od następnej wizyty podobno nie będzie zakazu wspolzycia![]()
Tylko znowu nie mam żadnych ładnych zdjęć z usg, myslaam ze im większy dzidzius tym ładniejsze zdjęcia będą a po dzisiejszej wizycie to nic tam nie ma![]()