Kropka3333
Fanka BB :)
Vigantol :-)Dziewczyny jaką Wit d wybralyscie dla swoich pociech?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vigantol :-)Dziewczyny jaką Wit d wybralyscie dla swoich pociech?
I od razu kamień z serca! Super rośnie myślę że dziś lub jutro pewnie zabieg, co?Dziś byłam na wizycie. To nie była miesiączka, to było krwawienie jako skutek uboczny letrozolu. Pęcherzyk 17mm nadal jest
O kurcze, dobrze, że to sprawdziłaś. Lekarz teraz odstawił mam nadzieję?Dziś byłam na wizycie. To nie była miesiączka, to było krwawienie jako skutek uboczny letrozolu. Pęcherzyk 17mm nadal jest
Devikap na receptę, po Vigantol bolał małą brzuszek…Dziewczyny jaką Wit d wybralyscie dla swoich pociech?
Po 10 dniach nie kazał robić badania beta hcg?Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? Bo mi lekarz każe brać luteine przez 10 dni od inseminacji. Gdzieś indziej rzuciło mi się w oczy, że lekarze zalecają brać cały czas aż do przyjścia okresu bądź potwierdzenia ciąży.
A jak było u was?
SuperU mnie okmam dotrwać do 15.06 wiec czekamy spokojnie, chociaż nie wiem czy aż tak spokojnie
Staś ma się dobrze, waży 3200, wody szyjka w normie
to już była ostatnia wizyta.. a pamiętam pierwszą, jak to szybko zleciało
![]()
Super że wszystko dobrzeU mnie po wizycie wszystko ok, dzidzia wazy rowno 1 kgi szyjka nadal się nie skraca ma 3 cm.
Od kolejnej wizyty mam odstawić cyclogest i co najważniejsze nie mam już ograniczen tzn jeśli chodzi o aktywnosc fizyczna, cwiczenia no i od następnej wizyty podobno nie będzie zakazu wspolzycia
Tylko znowu nie mam żadnych ładnych zdjęć z usg, myslaam ze im większy dzidzius tym ładniejsze zdjęcia będą a po dzisiejszej wizycie to nic tam nie ma![]()
Nie, kazał czekać na termin miesiączki i jak nie przyjdzie to wtedy betaPo 10 dniach nie kazał robić badania beta hcg?
Ja nie brałam po inseminacji luteinyDziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? Bo mi lekarz każe brać luteine przez 10 dni od inseminacji. Gdzieś indziej rzuciło mi się w oczy, że lekarze zalecają brać cały czas aż do przyjścia okresu bądź potwierdzenia ciąży.
A jak było u was?