Serduszkowelove
Fanka BB :)
Hehehe mam cierpliwośćJa bym nie wytrzymała i bym zadzwoniła spytać co słychać. Do mnie zadzwonili w 3 dobie i poprosiłam zeby w 4 i 5 dobie również zadzwonili i to zrobili.
Nie wytrzymałabym tyle w niepewności...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe mam cierpliwośćJa bym nie wytrzymała i bym zadzwoniła spytać co słychać. Do mnie zadzwonili w 3 dobie i poprosiłam zeby w 4 i 5 dobie również zadzwonili i to zrobili.
Nie wytrzymałabym tyle w niepewności...
DziękujęOby ro były ostatnie szczepieniaTego Wam zycze
Ja mam wizyte dop po 18
Musze jakos przeżyć do tej godziny![]()
Każda stymulacja jest inna , moją pierwszą pamiętam najbardziej. Nic nie mogłam robić , chodzenie , leżenie a nawet siedzenie sprawiało mi ogromny ból , byłam jak balon ... Kolejna stymulacja była lepsza ( z niej miałam najwięcej zarodków ) , nie powiem że nie bolało , bo bolało ale duzoo mniej i standardowo jak @ przyszedł wszystkie dolegliwości ustały . Trzecia zaś była najlepsza z nich wszystkich , boleć zaczęło przed samą punkcja , szybko ten ból przeszedł ... Po trzeciej punkcji pierwszy raz mogłam funkcjonować w miarę normalnie . Bez bólu. Więc każda jest inna . Nie warto sugerować się że mało objawów czy też ich dużo. Bo nie wiadomo jak organizm zareaguje .trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze i abyś później miała tuzin pięknych zarodeczkowU mnie 4 dzień stymulacji. Mam troszke bóle podbrzusza ale właściwie przycendometeiozie zawsze mam w 1 połowie cyklu i takie lekkie nabrzmienie w dolnej części brzucha. To dobrze czy za mało objawów czy dojdą?
Invicta wrzuca informacje o zarodkach do medipointu pod zakładkę depozyty.Hehehe mam cierpliwośća poza tym czy dzisiaj czy jutro, jak się udało to się popłaczę na pewno , czuję w serduszku że tak bo nie dzwonią
dzisiaj jadzwonilam bo mój kariotyp przyszedł i jest prawidłowy
ale na męża czekamy i Pani przez słuchawkę powiedziała że dzisiaj wynik będzie w systemie, nawet nie pomyślałam zeby zapytać o dzieci jak się mają
co ze mnie za matka
![]()
O jejku jaka piękna liczbaInvicta wrzuca informacje o zarodkach do medipointu pod zakładkę depozyty.
Dzień przed telefonem embriologa już wiedziałam, że mamy 7 blastocyst. Dzień później zadzwonił embriolog i powiedział, że ostatecznie mamy 11![]()
Coś koło 16Na jaki dzień cyklu wypadały wasze transfery dziewczyny ?![]()
Invimed tez wrzuca na profil pacjenta takie info. Właśnie dostałam wyniki i udało się zamrozić 6.Invicta wrzuca informacje o zarodkach do medipointu pod zakładkę depozyty.
Dzień przed telefonem embriologa już wiedziałam, że mamy 7 blastocyst. Dzień później zadzwonił embriolog i powiedział, że ostatecznie mamy 11![]()
Super!! Wszytskie blastocysty 5 dniowe?Invimed tez wrzuca na profil pacjenta takie info. Właśnie dostałam wyniki i udało się zamrozić 6.
Ja na cyklu sztucznym mialam 23dcNa jaki dzień cyklu wypadały wasze transfery dziewczyny ?![]()