karina1980
Fanka BB :)
Kurcze nie wiem czemu ale za kazdym razem jak wchodze w ten program od Women wiesz mi sie i nic niemoge zrobic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

tak mowi mezus;-) a sama chwlaic sie nie bede;-);-)

)
zartuje, u nas wychodzi sie na dwor;-);-)Jakos nie mam weny,wole spedzic dzien z kumpelą na spacerkach,hmmmCzemu Ci sie nie chce z nim spotkać hyyy??? Boisz się spotkania z córką??
A do ubranka na pewno coś znajdziesz
Też mi sie pomysł podoba)) a nigdy nie byłam w Zakopanem
A tak a pro po wyjazdów macie może jakiś pomysł na niedrogie wakacje z maluchem w Polsce. Bo tak się zastanawiam gdzie by tu można pojechać
Pusia widze efekty pracy hehe super fotaFajny jest ten program co Women go podała hihi
![]()
Kurcze nie wiem czemu ale za kazdym razem jak wchodze w ten program od Women wiesz mi sie i nic niemoge zrobic![]()
dzien dobry
melduje ze zyje .... i lece sie pakowac
pa trzymajcie sie cieplo
Anulka dziekuje
Powiedz w jakim programi robisz te rameczki do zdjec-podasz adresik ????PLISS
....
sielanka się skończyła 

....zaraz pewnie wparuje mi do pokoju jak zwykle zresztą....

DZIEKUJE
mam go na kompie ale jakos nie umiem go obsługiwać
dzwonila czarek i jedzie z corka w gory na 3 dni i wracajac w poniedzialek zaproponowal mi wyjazd nad moze na 2-3 dni z dziecmi.....co o tym sadzicie?