reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

INSEMINACJA 2022

Mój ginekolog powiedział ostatnio, że przy naszych parametrach to chyba po prostu... nie mamy szczęścia. To jeszcze inna kwestia, bo być może rzeczywiście go nie mamy, ale z drugiej strony nieufundowane są takie słowa, bo nie przebadał mnie na tyle dokładnie, by mówić tylko o kwestii szczęścia...
Mój niby mówił, że gdyby to była kwestia szczęścia to heloł. Mieliśmy 24 szanse. I nic.

reklama
Dziewczyny nie stresujcie się! Ja już jestem po wszystkim, w zasadzie teraz szykuję się do transferu 😇😊 moje kochane co ma być to będzie, łatwo mówić trudniej zrobić, ale tak jest , ja się też martwiłam o komórki czy będą zarodki itp a nie miałam na to żadnego wpływu, więc dostaliśmy w prezencie od losu 2 zarodki, a następnego dnia dołączył jeszcze 1 , to jest spełnienie naszych marzeń, myślcie pozytywnie , bardzo pozytywnie, ja przez cala stymulację rozmawialam z podświadomością i powtarzałam afirmacje płodności, czy pomogło nie wiem ,na pewno nie zaszkodziło, trzymam za Was mocno kciuki , ivf przynajmniej dla mnie z perspektywy czasu teraz to pikuś, dacie radę i nie ma się czym stresować, a jeśli chodzi o iui sama przeszłam to 3 razy i wiem jak każde rozczarowanie boli , ivf daje dużo większe nadzieje , bo macie zarodek gotowy a w iui niestety te procesy muszą byc naturalne i nie zawsze się udaje , trzymam kciuki za wszystkie staraczki, żebyśmy były już w ciąży niedługo 😊😊😊

Dziewczyny nie stresujcie się! Ja już jestem po wszystkim, w zasadzie teraz szykuję się do transferu 😇😊 moje kochane co ma być to będzie, łatwo mówić trudniej zrobić, ale tak jest , ja się też martwiłam o komórki czy będą zarodki itp a nie miałam na to żadnego wpływu, więc dostaliśmy w prezencie od losu 2 zarodki, a następnego dnia dołączył jeszcze 1 , to jest spełnienie naszych marzeń, myślcie pozytywnie , bardzo pozytywnie, ja przez cala stymulację rozmawialam z podświadomością i powtarzałam afirmacje płodności, czy pomogło nie wiem ,na pewno nie zaszkodziło, trzymam za Was mocno kciuki , ivf przynajmniej dla mnie z perspektywy czasu teraz to pikuś, dacie radę i nie ma się czym stresować, a jeśli chodzi o iui sama przeszłam to 3 razy i wiem jak każde rozczarowanie boli , ivf daje dużo większe nadzieje , bo macie zarodek gotowy a w iui niestety te procesy muszą byc naturalne i nie zawsze się udaje , trzymam kciuki za wszystkie staraczki, żebyśmy były już w ciąży niedługo 😊😊😊
Jezeli chodzi o badania do in vitro, czyli te wszystkie poprzedzające całą procedurę to są wyłącznie badania z krwi? Ja po 1 inseminacji, chcialam 3 ale chyba jednak po drugiej sie zdecydujemy na in vitro😌

reklama
Do góry