sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
heeeeeeeellllllllooooooo
Beatko nie obraziłam się abslutnie!!:-)
tylko pio pierwsze:-)
weekend byl spędzony grilowo-spacerowo:-) a po drugie pisałam ostatnio zę kuzynka z chłopakiem przyjeżdza :-) ni miałam cały weekend gosci;-) wiec nie miałam jak odpisywać na BB:-) hihi no mam nadzieje że się wytłumaczyłam;-)
poczytam wszystko co u was potem i poodpisuje obiecuje tylko dajcie mi chwilke...bo musze dojść do siebie po weekendzie
a poza tym mam cały tydzień mezusia w domku wiec przepraszam ze nie bedzie mnie za dużo..ale mam kupe rzeczy do pozałatwiania...
buziak
Beatko nie obraziłam się abslutnie!!:-)
tylko pio pierwsze:-)
weekend byl spędzony grilowo-spacerowo:-) a po drugie pisałam ostatnio zę kuzynka z chłopakiem przyjeżdza :-) ni miałam cały weekend gosci;-) wiec nie miałam jak odpisywać na BB:-) hihi no mam nadzieje że się wytłumaczyłam;-)
poczytam wszystko co u was potem i poodpisuje obiecuje tylko dajcie mi chwilke...bo musze dojść do siebie po weekendzie
buziak

a uwielbiam jeziorko moze dlatego ze mieszkam niedaleko morza to mnie tak nie kreci

)pierwszy raz robiła akrobacje śpiąc tzn usłyszałam jakiś taki mały jęk więc wchodzę do pokoju patrze do łóżeczka a Kacper na brzuszku śpi w najlepsze, nie wiedziałam czy go obracać czy zostawić. Postanowiliśmy z M zostawić go tak ale co chwile (póki nie spaliśmy jeszcze) zaglądaliśmy do niego. Po jakiś 2 godzinkach przebudził sie chyba i biedaczek nie wiedział co jest grane bo był podparty na rączkach i płakusiał (przez sen ) więc go obróciłam na pleckach spał dalej ale cały czas znowu chciał sie obrócić na brzuszek więc lekko go przykryłam żeby może się nie przewracał to ten maluch spał na początku na tyle na ile kołdra pozwoliła mu sie obrócić. A co najlepsze M wstał bo coś usłyszał a tu Kacper leży znowu na brzuchu a głowe ma tam gdzie do tej pory zawsze były nogi a co najgorsze głowa w kołdrze więc znowu trzeba było go przekładać. No takich akrobacji to jeszcze nie było