dziękuję za wsparcie jesteście kochaneNie ma co doszukiwać się na siłę, bo to Ci w niczym nie pomoże. Jestem również po 2 stratach i wiem, że nie można siebie obwiniać o to, tak się czasami po prostu dzieje i nie mamy na to wpływu. Dużo siły życzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziękuję za wsparcie jesteście kochaneNie ma co doszukiwać się na siłę, bo to Ci w niczym nie pomoże. Jestem również po 2 stratach i wiem, że nie można siebie obwiniać o to, tak się czasami po prostu dzieje i nie mamy na to wpływu. Dużo siły życzę.
dziękuję za wsparcie jesteście kochane
Tak mi przykroA ja jestem po trzech poronieniach, jednym stracie synka (5dni miał) i dziś dowiedziałam się że znowu serduszko przestało bić. Jestem zła, zrozpaczona i zawiedziona. Dostałam skierowanie do szpitala ale nie pójdę, juz mam dosyć......
Bardzo mi przykroHej właśnie się dowiedziałam (9tc) serduszko przestało bić. Co dalej ? Co wybrać ? Tabletki, łyżeczkowanie ? Ile bede musiała być w szpitalu ? Jestem w rozsypce.
Te badania genetyczne aby zrobić ile kosztują ? Trzeba powiedzieć że chce się takie badania i bez problemu zrobią ?Bardzo mi przykro
W czerwcu przechodziłam to samo. Jeśli masz wybór tabletki są lepsze, chociaż może boleć.
Ja zdecydowałam się na tabletki, tego samego dnia poroniłam, niestety po 4 dniach mimo wszystko miałam zabieg łyżeczkowania bo macica się nie oczyściła.
Zrobiliśmy też badania genetyczne, aby określić płeć i przyczynę poronienia. Wyszła wada genetyczna 22 chromosomu.
Trzymaj się
My robiliśmy w Warszawie, mąż sam musiał zawieźć materiał do badań bo szpital, w którym byłam nie miał żadnej umowy podpisanej na przesłanie tych badań do instytutu genetyki. Koszt niecałe 700 zł, ale dzięi temu mogliśmy uzyskać akt martwego urodzenia z USC. Nadaliśmy córce imię, pochowaliśmy ją.Te badania genetyczne aby zrobić ile kosztują ? Trzeba powiedzieć że chce się takie badania i bez problemu zrobią ?
A napisz proszę czy Ty w szpitalu miałaś wybór czy chcesz to czy to ? Czy lekarz sam podejmuje decyzję ?Bardzo mi przykro
W czerwcu przechodziłam to samo. Jeśli masz wybór tabletki są lepsze, chociaż może boleć.
Ja zdecydowałam się na tabletki, tego samego dnia poroniłam, niestety po 4 dniach mimo wszystko miałam zabieg łyżeczkowania bo macica się nie oczyściła.
Zrobiliśmy też badania genetyczne, aby określić płeć i przyczynę poronienia. Wyszła wada genetyczna 22 chromosomu.
Trzymaj się