reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
To nie jest tak że mają w dupie tylko uważają ze w 1 trymestrze jak jest poronienie to jest to z przyczyn genetycznych. Fakt moze troche za mało przykładają uwagi ale też niekiedy nie da się uratować ciąży. Mają inne podejście podejście poprostu. Chodzi mi poprostu o to że nie daj się zniechęcić i kontaktuj się ze swoim GP.
Ja wszystko to rozumiem, generalnie chodzi o to, ze w uk naprawde lotto maja, bo ja mialam kamice nerkowa, i na krzesle siedzialam jak sie mnie pytali xzy ze mna ok a ledwo zylam , a moja sis urodzila majac 44 swoje 4 dziecko i najpierw zapytali czy chce usunac, o to mi vhodzi oni noe ida w prokreacje

Ja wszystko to rozumiem, generalnie chodzi o to, ze w uk naprawde lotto maja, bo ja mialam kamice nerkowa, i na krzesle siedzialam jak sie mnie pytali xzy ze mna ok a ledwo zylam , a moja sis urodzila majac 44 swoje 4 dziecko i najpierw zapytali czy chce usunac, o to mi vhodzi oni noe ida w prokreacje
Maja gdzieś wola zeby dziecko usunac

No wiem, czytala ju tysiac artykulow na ten temat, nie qiem o co chodzi z tym tsh ze takie magiczne, kiedys mialam podejrzenie tarczycy bo wlosy mi wypadaly i nic 10 lat pozniej, przytylam ,wszyscy mowia ze mam problemy z tarczyca i kilka razy robilam badania, i zawsze kolo 2
TSH to tylko jedna kwestia. Trzeba globalnie zbadać tarczycę. A Twoje Fsh, Lh, Amh, estradiol, progesteron...?
Edit: ok, Agnes już pytała.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry