G
gość V
Gość
Gratulacje! @mArusia33 fajnie mieć swoje szczęście przy sobie. Powodzenia dla reszty ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Również powodzenia!!Hej wszystkim, mój termin to 22 maj ale nic na razie nie wskazuje na poród. Pobolewa mnie podbrzusze ale szyjka się jeszcze nie skraca. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się zacznie. Powodzenia dla wszystkim mam![]()
ojjj tak cudownieGratulacje! @mArusia33 fajnie mieć swoje szczęście przy sobie. Powodzenia dla reszty ❤
To moja pierwsza ciąża. Wlasnie dziewczyny jak to u Was jest rodzicie przed terminem czy po? Ja bardzo licze ze zacznie sie w tym tygodniu.Również powodzenia!!Pierwsza ciąża czy już masz większe doświadczenie?
![]()
Urodziłam przed przez cięcie.To moja pierwsza ciąża. Wlasnie dziewczyny jak to u Was jest rodzicie przed terminem czy po? Ja bardzo licze ze zacznie sie w tym tygodniu.
Kup paczkę do szpitala paczkę do domu j na bierząco najlepiejHejka czy któraś mogłaby mi powiedzieć ile paczek pieluszek 1 potrzeba? U mnie jeszcze 100dni do porodu ale szukam info i nie ma nigdzie.
u nas ok Werka już na mm bo w cyckach miałam tyle co nic trochę ściągałam ale lekarz nie kazał męczyć ani jej ani siebieHej co słychać?