reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinko brawa dla odkrywcy hihi. Musiałaś mieć ubaw ze swojego dumnego synusia
Pozdrawiam was serdecznie i życze udanego dnia :-)

reklama
Cześć laseczki

U nas piękna pogoda, wróciłam z centrum i zaraz po Oskara lecę, potem obiad i na 16-00 mam teorię- wpadnę wieczorem ze zdjęciami- pa.

hejoo ja po pracyy po korkach tyzz

teraz BB

beciu ja tez tobie zycze tak jak Medio,,oby tak wyszło,,,powodzenia,,,

u mnie cosik pochmurno teraz,,hmm,,chyba na majowke pogoda sie spsujeeeee

Dzieńdoberek Kochane.:-)
Co tam u was słychać?

Zastanawiam mnie czy któras z was nie miała nacięcia podczas porodu, z tych z was co rodziły naturalnie, ja oczywiście miałam i to spore,dziecko było duże.A wy?:sorry2:

Good_Morning53.jpg

Dzieńdoberek Dziewczynki, miłego dzionka Wam życzę, mam nadzieję ze u nas tez wyjdzie słoneczko

Medio, ja miałam CC,wiec nie odpowiem na pytanko..nastepnym razem tez cc zapewne

Medio mnie nie nacięli i to był błąd, bo pękłam zajebiście od pochwy aż do odbytu. Dawid miał max ważyć 3500 a ważył 3870
Beatko no ja już gdzieś te zdjęcia widziałam ;-)
Ewcia po pracy już weekend będziesz miała :tak:
Kasiu i jak, słoneczko wyszło?
Jarzębinko, Anka buziaki :-)
A gdzie nasze nowe koleżanki :sorry2:?

reklama
Do góry