reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia 2005, i ja moc życzen dorzucę, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytrzych, wszystkiego naj, naj, naj

Medio, Wam również wszystkiego co najlepsze :tak::-D:tak: wszelkiej pomyślności na kolejne lata :tak: a te II kreseczki to wspaniały rocznicowy prezent
a u nas ponownie słoneczna pogoda, ja już mam urlop, to siedze z małym, jutro wyjeżdzamy do moich rodziców, aż do niedzieli, ale odezwe się czasem :tak::-D właśnie przesadzam kwiatki w kuchni i sie zastanawiam, który kolejny, bo zostały mi 3 a tylko dwie nowe doniczki ???? :-( mały śpi, a popołudniem pewnie polecimy na plac zabaw :tak:

miłego :-D:laugh2::-D

reklama
Dziewczynki, dziękuję ogromniaście za życzonka urodzinowe, marzonko to mam jedno..mam nadzieję że wkrótce się spełni.

medio, A Wam również wszystkiego najlepszego, piękny prezencik na rocznicę ślubu :))

Ja przez ten weekend,również urodzinowo mialam ogromną migrenę,normalnie niefunkcjowowałam ale na szczęscie minęło więc dalej do dzieła, tym bardziej że pogoda cudna..teraz wielkie pranko..same wiecie jak to jest z synkami..jedno wyjście na dwór..i już pełna pralka,hihi, chyba dziewczynki są pod tym względem o wiele "wygodniejsze" ;))
Też macie taką cudowną pogodę? u nas prawdziwe lato,oby jak najdłużej

Czesc laseczki

zdjecia wkleje jutro- net mi WOLNO chodzi porazka- wszystkie dzieci zdobyly 1 miejsce i zlote medale.....;-)
U nas pogoda super, wczoraj bylismy na spacerku od 13 do 18, wrocilismy zmeczeni.

Dorotko , Stokrotko witajcie.

Jarzebinko jak tam twoje jazdy??????

Kasiu2005 wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin- ;-):-D:-D

Medio oby wszystkie dni byly tak cudowne, jak te ktore juz razem przezyliscie.

Aniu zdjecia na 100% jutro beda, chyba ze net mi nawali.....

U mnie 10 dc i owulacji ni widu ni slychu- pewnie ten cykl bedzie bezowulacyjny.....

DOBRANOC

Beatko 10dc a Ty od razu bezowulacyjny. Taką będziesz miała w tym cyklu owulację, że efekty będą widoczne niebawem.

Medio wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Jarzębinko faktycznie u nas piekne lato tej wiosny.

Dorotko to dla Ciebie szczególnie słonka bo u nas dziś był upał

Wszystkim miłego wieczorku.:tak:

Aniu a bo mnie to juz szlag trafia.....
Juz na psyche mi pada jak teraz sie nie uda to czekam do konca pazdziernika na S a on teraz wroci na 6 tygodni.

Beatko nie panikuj, jeszcze nie wyjechał i ten cykl należy do was :tak:
Anka upał powiadasz, no ja tylko mogę sobie pomarzyć o nim :sorry2:
Dobranoc kobietki :-)

Jarzebinko jak tam twoje jazdy??????

pomalutku, pomalutku, :tak::-D teraz przez urlop mała przerwa, ale od poniedziałku ruszam spowrotem do działania i już chyba bedę jeździła po 2 godzinki, i może do końca maja sie wyrobię :tak:

a dzisiaj to mi dnia brakło :tak: zakupy, plac zabaw, pakowanie, porządki w domku , i juz zrobiła sie nocka ....... a gdzie ten dzień ????

spokojnej i przytulaśnej nocki życzę :tak::-D:laugh2:

PS. a moje małe odkryło dzisiaj,że ketchup robi sie z pomidora: woła mnie z kuchni i mówi,że była reklama, a w niej był pomidor i go zmiażdzyli i wyszedł czekup ( tak mówi na keczup)

U mnie 10 dc i owulacji ni widu ni slychu- pewnie ten cykl bedzie bezowulacyjny.....

DOBRANOC
Beatko to dobre:-D:-D:-D, ja tak samo pisałam o swoim obecnym cyklu i proszę, jest fasolka.:tak:Oby u Ciebie też tak było.

Good_Morning01.gif
Good_Morning06.gif

reklama
PS. a moje małe odkryło dzisiaj,że ketchup robi sie z pomidora: woła mnie z kuchni i mówi,że była reklama, a w niej był pomidor i go zmiażdzyli i wyszedł czekup ( tak mówi na keczup)
Jarzębinko takie odkrycia naszysz dzieci,są czymś niesamowity, dla nas to takie oczywiste,a dziecko zachwyca się i dziwi, jak coś nowego odkryło, uwielbiałam jak mój synek tak miał, fajowe oczka wtedy robił.;-)

Do góry