Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tutaj nic nie widzę.Wrzucam zdjęcie bez szybki Zobacz załącznik 1437830
Tutaj też niestety nie widzę kreski, ale tak jak wspomniały wcześniej dziewczyny, spróbuj zrobić betę a ta da Ci 100% odpowiedźWrzucam zdjęcie bez szybki Zobacz załącznik 1437830
coś jakby przebija, dla pewności zrób betę. Na zdjęciu bez szybko już nic nie widzę ..To jest z dziś rana mogę rozebrać i zrobić jeszcze
Zobacz załącznik 1437822
no i u ciebie widać cień, który później zamienił się w kreseczkęJa robiłam pierwszy test 17.08 drugi 19 i kreski były takie.
Mam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniucoś jakby przebija, dla pewności zrób betę. Na zdjęciu bez szybko już nic nie widzę ..
To odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.Mam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniu
jeżeli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec z każdym dniem. Dla porównania wrzucam swoje testyMam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniu
No właśnie w innych testach nie widać nawet kreski testowej bo sprawdzałam kilka razy a ta kreska pojawiła się po paru minutachTo odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.