Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tutaj nic nie widzę.Wrzucam zdjęcie bez szybki Zobacz załącznik 1437830
Tutaj też niestety nie widzę kreski, ale tak jak wspomniały wcześniej dziewczyny, spróbuj zrobić betę a ta da Ci 100% odpowiedźWrzucam zdjęcie bez szybki Zobacz załącznik 1437830
coś jakby przebija, dla pewności zrób betę. Na zdjęciu bez szybko już nic nie widzę ..To jest z dziś rana mogę rozebrać i zrobić jeszcze
Zobacz załącznik 1437822
no i u ciebie widać cień, który później zamienił się w kreseczkęJa robiłam pierwszy test 17.08 drugi 19 i kreski były takie.
Mam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniucoś jakby przebija, dla pewności zrób betę. Na zdjęciu bez szybko już nic nie widzę ..
To odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.Mam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniu
jeżeli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec z każdym dniem. Dla porównania wrzucam swoje testyMam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniu
No właśnie w innych testach nie widać nawet kreski testowej bo sprawdzałam kilka razy a ta kreska pojawiła się po paru minutachTo odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.