reklama
Kinnia95
Fanka BB :)
Tutaj nic nie widzę.Wrzucam zdjęcie bez szybki Zobacz załącznik 1437830
Nie rób więcej testów. Zrób betę. Wtedy wynik będzie 100% pewny.
agutek_
Tutaj też niestety nie widzę kreski, ale tak jak wspomniały wcześniej dziewczyny, spróbuj zrobić betę a ta da Ci 100% odpowiedźWrzucam zdjęcie bez szybki Zobacz załącznik 1437830

MartaMarkry
coś jakby przebija, dla pewności zrób betę. Na zdjęciu bez szybko już nic nie widzę ..To jest z dziś rana mogę rozebrać i zrobić jeszcze
Zobacz załącznik 1437822
MyszkaMiki30
no i u ciebie widać cień, który później zamienił się w kreseczkęJa robiłam pierwszy test 17.08 drugi 19 i kreski były takie.
Asiula2002
Zaciekawiona BB
Mam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniucoś jakby przebija, dla pewności zrób betę. Na zdjęciu bez szybko już nic nie widzę ..
Kinnia95
To odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.Mam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniu
Asiula2002
Zaciekawiona BB
O może teraz lepiej widać
MartaMarkry
jeżeli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec z każdym dniem. Dla porównania wrzucam swoje testyMam możliwość ale dopiero w przyszłym tygodniu
Jeśli nie masz opcji na betę, zrób test jutro lub najlepiej za dwa dni.
Załączniki
reklama
Asiula2002
Zaciekawiona BB
No właśnie w innych testach nie widać nawet kreski testowej bo sprawdzałam kilka razy a ta kreska pojawiła się po paru minutachTo odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.