martini87
Fanka BB :)
Ho ho kogo ja tu widzęCześćmogę nieśmiało się przywitać....
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ho ho kogo ja tu widzęCześćmogę nieśmiało się przywitać....
![]()
15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4Zmieniłam termin na 15 wrzesień (w nasza pierwsza rocznice ślubu i liczę na cudowny prezent w postaci bijącego serduszka) będzie to 7+3. Któraś z was tez ma tak późno pierwsza wizytę ?
W ciąży ma się podwyższona temperaturęTez Wam zdarza się odczuwać zimno zwłaszcza wieczorami? Ciągle trzyma mnie temp. 37 stopni i dochodzi czasem uczucie zimna. Nie wiem czy to pozostałości po covid (test już negatywny), hormony czy jesień![]()
A który to będzie tydzień i dzień?15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4ja mam wizytę na piątek. Nie wiem czy nie za szybko
![]()
Nie wiemA który to będzie tydzień i dzień?
Hej. Kiedy planujesz oznaczyć betę?Witam się po dzisiejszym teście duszku
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
Mój gin na urlopie do 18 września,także ja również. Zaczynam trochę od wczoraj panikować bo piersi przestały bolec…. I mam nadzieje ze to nic złego.Ja będę też coś koło tego miała pierwsza wizytę, jeśli dobrze liczę to 7+2![]()
Kasiula! Przybywam z naszych starych grudniowek! Trzymam kciuki, aby tym razem wszystko było dobrze!Witam się po dzisiejszym teście duszku![]()
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
Też mam wizytę na piątek - który to bedzie tydzień u Ciebie? I na która godzinę masz?15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4ja mam wizytę na piątek. Nie wiem czy nie za szybko
![]()