• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?

Czy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?
Ja bym nie brała antybiotyku bez konsultacji z lekarzem.

Ja miałam zacząć stymulację w sierpniu ale złapałam Covida! Zaczęliśmy we wrześniu. W sobotę miałam punkcję, a 3 dni przed złapało mnie mega przeziębienie. 2 dpt wyszła mi opryszczka w nosie. Miałam mega kaszel i katar. Właściwie to dopiero teraz mi trochę przechodzi. Nie miałam temp. Nie brałam antybiotyku tylko stertę witamin;)

Jestem zszokowana ta ceną 100zl. Jakby co najmniej zabrakło tam jednego zera 😆 ja miałam dwie biopsje endometrium w celu sprawdzenia kom nk i określeniu receptywnosci. Każda kosztowała razem z tymi badaniami powyżej 1000zl (coś bardziej 1500chyba).
Też mi się wydaje, że to stanowczo za mało. Ja miałam teraz biopsję z badaniem endometrium, cd138, nk i mikrobiom i zapłaciłam 1600 zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry